Menu

Cambridge Audio Edge

Cambridge Audio vierde het 50-jarig bestaan van het bedrijfOm die mijlpaal te vieren, heeft het merk een compleet nieuwe lijn versterkers op de markt gebracht onder de naam Edge series. De serie bestaat uit de Edge A geïntegreerde versterker, de Edge NQ voorversterker met netwerkspeler en de Edge W eindversterker. Het ontwerpteam kreeg de vrije hand in componentkeuzes, gebruik van materialen en technologie, om hun visie op natuurlijk en ongekleurd geluid te verwezenlijken in Edge series. 

Het resultaat: Prachtige verschijningen die één en al luxe uitstralen en een streep halen door alle saaie behuizingen. Maar dankzij de money-is-no-object-mentaliteit die de audioprestaties belangrijker maakte dan specificaties of metingen is de binnenkant is nog mooier; deze biedt het beste waartoe Cambridge Audio engineers in staat zijn.

Hierdoor levert Edge een meer getrouwe weergave van de originele opname en een indrukwekkend gedetailleerd driedimensionaal geluid. Edge is het hoogtepunt van 50 jaar hifi-expertise, herontdek je muziek!

Cambridge Audio Edge NQ

Cambridge Audio heeft met de Edge NQ een prachtig cadeau voor zichzelf én alle muziekliefhebbers gemaakt. De Edge NQ streamer / voorversterker is de bekroning op 50 jaar succes. Meer dan 3 jaar werkten maar liefst 9 technici aan de Edge serie. Het doel was simpel: als tijd en geld geen rol spelen, je van scratch af aan kunt beginnen en geluidskwaliteit het aller belangrijkste is, wat is dan het resultaat? Het resultaat is ook simpel: een weergaloos goede streamer / voorversteker. Natuurlijk wel mét de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding waar Cambridge Audio zo bekend om is.

€4999,-

Cambridge Audio Edge A

Cambridge Audio heeft met de Edge A geïntegreerde versterker een prachtig cadeau voor zichzelf én alle muziekliefhebbers gemaakt. De Edge A is dé bekroning op 50 jaar succes. Meer dan 3 jaar werkten maar liefst 9 technici aan de Edge serie. Het doel was simpel: als tijd en geld geen rol spelen, je van scratch af aan kunt beginnen en geluidskwaliteit het aller belangrijkste is, wat is dan het resultaat? Het antwoord daarop is ook simpel: een weergaloos geïntegreerde versterker. Natuurlijk wel mét de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding waar Cambridge Audio zo bekend om is.

€5999,-

Cambridge Audio Edge W

Cambridge Audio heeft met de Edge W eindversterker een prachtig cadeau voor zichzelf én alle muziekliefhebbers gemaakt. De Edge W is dé bekroning op 50 jaar succes. Meer dan 3 jaar werkten maar liefst 9 technici aan de Edge serie. Het doel was simpel: als tijd en geld geen rol spelen, je van scratch af aan kunt beginnen en geluidskwaliteit het aller belangrijkste is, wat is dan het resultaat? Het antwoord daarop is ook simpel: een weergaloos goede eindversterker. Natuurlijk wel mét de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding waar Cambridge Audio zo bekend om is.

€3999,-