Menu

Rotel A11 + CD11

Van €1198 voor slechts €888,-

ROTEL A11 VERSTERKER

De Rotel A11 Integrated Amplifier is gebaseerd op de succesvolle 14-serie modellen. Het uitgangsvermogen maakt gebruik van klassieke Rotel Klasse AB-versterking. 50 Watt per kanaal tot 8 Ohm.
Broningangen omvatten een MM Phono-podium voor liefhebbers van klassiek vinyl, aptX en AAC Bluetooth voor draadloze audiostreaming en een reeks van vier RCA-analoge ingangen voor ultieme flexibiliteit. Het grafische display op het voorpaneel en de IR-afstandsbediening zorgen voor moeiteloze en vereenvoudigde bediening van je audio. 

Verkrijgbaar in zwart en zilver.

ROTEL CD-11 CD SPELER

Rotel ontwerpt en vervaardigt sinds 1989 CD-spelers. Sinds de introductie van het eerste model, de RCD-855 CD-speler, zijn digitale audiotechnologie reeds sinds lange tijd bevestigd.
Sindsdien heeft Rotel nooit achterom gekeken.

De CD11 zet deze trotse traditie voort met een zorgvuldig ontworpen voeding en gebalanceerde design-topologie van digitale en analoge circuits. Met heldere lijnen en intuïtieve bediening brengt de CD11 muzikale details tot leven, met een vermogen dat verder gaat dan het bescheiden prijsniveau. 

Verkrijgbaar in zwart en zilver