Menu

Al 130 jaar toonaangevend in HiFi: Yamaha

Yamaha is één van de populairste en meest innovatieve fabrikanten van home audio componenten. In de afgelopen jaren heeft Yamaha gewerkt aan de creatie van de nieuwe generatie Home Cinema entertainment, en biedt nu een breed scala producten voor elke beurs en elke smaak. De topklasse componenten zijn de modernste ter wereld, terwijl veel van deze moderne technologie ook zijn weg vinden naar compacte en meer betaalbare systemen.

Onze favorieten:

Yamaha A-S701 stereoversterker

Geïntegreerde versterker met extreem zuiver geluid en veel kracht. De digitale ingangen zijn een extra voordeel.

Verkrijgbaar in zilver & zwart

M5000 Yamaha

Yamaha M-5000 voorversterker

Het grootste audiobedrijf ter wereld, altijd op zoek naar manieren om hifi nog beter weer te geven, introduceert de C-5000 voorversterker. Yamaha put uit zijn rijke verleden om elke nuance en emotie van een live-optreden optimaal over te brengen naar de woonkamer.

Verkrijgbaar in zilver & zwart

Yamaha-RX-A8A

Yamaha RX-A2A AV-Receiver

De Yamaha RX-A2A is een krachtige 7.2-kanaals 8K AV-receiver met een geheel nieuwe vormgeving en vervangt de populaire RX-A880. Deze multiroom en multizone AV-receiver heeft een ingebouwde DAB/FM tuner en beschikt via MusicCast over internetradio en streaming functionaliteit. Het muziekvermogen bedraagt 2x 100 Watt aan 8 Ohm zodat je altijd meer dan voldoende vermogen voorhanden hebt.