Menu

Arcam ST60: Officieel Roon ready

ST60 Arcam
 
Stream nu rechtstreeks vanuit ROON, zonder tussenkomst Airplay of Chromecast
 

Arcam ST60 nu officieel Roon Ready

Zowel uw geduld als ons geduld is beloond. Roon heeft de officiële Roon Ready certificering afgegeven voor de Arcam ST60. 

Vanaf nu kunt u dus, vanuit Roon, rechtstreeks streamen naar het Arcam ST60 model. Zonder tussenkomst van Chromecast of Airplay. Een automatische software update is uitgevoerd voor de ST60. Met deze update zal de Roon Ready functie beschikbaar worden. 

(Nieuwste software versie met Roon certificatie: V0.67/1155)

Arcam ST60
Arcam SA20 + Arcam CDS50

Arcam SA20 + Arcam CDS50

Haal met de Arcam SA20 een krachtige en kraakheldere geïntegreerde versterker in huis. De SA20 is niet alleen prachtig gebouwd, maar klinkt ook prachtig. De SA20 is een grotere en sterkere variant op de SA10. Geniet met de befaamde G klasse versterker, welke aan boord is, met 80Watt per kanaal (8ohm). De SA20 versterker beschikt tevens over 3 digitale inputs, wordt ondersteund door 32 bits referentie en 5 analoge inputs, waarvan 1 input voor een platenspeler.

 

Arcam SA10 + Arcam CDS50

 

 

De SA10 is een geïntegreerde versterker van Arcam. Deze versterker werkt zowel met digitale als analoge input. De SA10 beschikt over een vermogen van 2 x 50 Watt in de klasse A/B. Met deze versterker heeft Arcam de opvolger voor de A19 gevonden. 

Arcam staat bovendien al jaren bekend om z’n goed klinkende versterkers en de SA10 sluit wat dat betreft perfect aan op deze traditie.

De Arcam DS50 is een audio-cd-speler die alle CD’s en SACD (Super Audio CD)  afspeelt in ongekende kwaliteit. U beschikt tevens over gemolijkheid om met de CDS50 bestanden te streamen tot 24-bit / 192kHz.

 

Arcam SA10 + Arcam CDS50

Arcam: sublieme kwaliteit

Arcam wordt al jaren geroemd om zijn goed klinkende versterkers. Bekijk de prachtige modellen die perfect aansluiten op deze traditie.