Audio / Speaker Reparatie Tilburg

Snelle en vakkundige reparatie door onze specialisten

Raparatie en garantie

Als je een fijne audio of luidspreker hebt die kapot is gegaan kunnen wij je misschien helpen met een snelle deskundige reparatie.

Bij Bartels hebben we onze eigen installatie- & servicetechnici in dienst die al jaren werken met topmerken, hoogwaardige producten en installaties op maat. Hierdoor kunnen we hoge kwaliteit op onze installaties en reparaties garanderen.

Audio / Speaker reparatie Tilburg

Onze klanten profiteren van minstens 2 jaar garantie en 10 jaar topservice. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan aan je audioapparatuur of luidspreker die je bij ons hebt gekocht, dan lossen we dat natuurlijk graag voor je op. Naast een snelle deskundige reparatie door onze eigen installatie- & servicemonteurs, zorgen we indien mogelijk voor een GRATIS vervangende televisie, zodat je thuis niet zonder beeld komt te zitten. Ook dat hoort bij de topservice van Bartels.

We kunnen misschien ook helpen bij een defecte audio installatie of luidsprekers die je niet bij ons hebt gekocht. Dit hangt af van het toestel, het merk, de klacht en de levensduur.

Via het contactformulier kun je deze informatie aan ons doorgeven en wij nemen op korte termijn contact met je op, of kom met je TV langs in onzeshowroom.

"Ik ben al jarenlang tevreden klant bij deze winkel. Wat mij vooral aanspreekt is de goede installatiedienst. Ook als je een probleem hebt na je aankoop helpen ze je super."
"Super geholpen, platenspeler aangeboden voor reparatie. Opgezonden naar fabrikant, terug ontvangen, direct gereed voor afspelen LP's. Netjes afgehandeld met opgaaf van geconstateerde problemen, super geholpen."

Neem contact met ons op

Audio / Speaker reparatie Tilburg

  Voor- en achternaam*

  Emailadres*

  Telefoonnummer*

  Waar wil je contact over opnemen?*

  Onderwerp (waar kunnen we je mee helpen?)*

  Bericht*

  Bestand uploaden (optioneel)

  *Verplicht

  Adres

  Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

  Showroom & Adviescentrum

  Besterdring 87-91
  5014 HH Tilburg

  Contactgegevens

  Tel: 013-5431489
  Email: [email protected]
  KVK: 72043075

  Plan je route