Menu

Bartels Hifi, TV en Media nodigt u met genoegen uit voor : De Biënnale Brabant 2017
waar u kunst, schilderijen tot beelden en van fotografie tot glassculpturen, van internationale allure kunt zien èn beleven.

Van vrijdag 10 tot en met zondag 26 november 2017 zal de derde editie van de Biënnale Brabant plaatsvinden in de Koepelhal te Tilburg. Deze hoogstaande kunstexpositie wordt wederom door Van Loon Galleries georganiseert. Op deze kunstexpositie wordt u door 40 nationale en internationale kunstenaars uitgenodigd op een reis langs de meest uiteenlopende kunstwerken.

Na de zeer succesvolle edities in 2012 en 2015 zal de Biënnale Brabant ook dit jaar 17 dagen schitteren als middelpunt van de wereld van kunst. Laat u meevoeren door een unieke wereld van schilderijen, beelden, fotografie en glassculpturen dit mag u niet missen.

Bartels Hifi, TV en Media zal aanwezig zijn op de Biënnale. In onze stand kunt u de nieuwe Loewe OLED televisies zien, waaronder het kunstobject de Bild 9. Daarnaast zijn van Bowers & Wilkins de nieuwe 700 serie luidsprekers te bewonderen. Ook is Bang & Olufsen Play aanwezig met zijn nieuwste draadloze speakers.

Wat?
Biënnale Brabant 2017

Waar?
Koepelhal, Tilburgse Spoorzone, NS-plein te Tilburg

Wanneer?
De Bartels stand is tijdens de gehele Biënnale geopend. Dit is dagelijks van 11:00 – 18:00 uur.

Parkeren?
In de nabijgelegen parkeergarages Tivoli, Pieter Vreedeplein en Knegtel of parkeerterrein Smederij aan de Burgemeester Broxklaan

Toegang?
U kunt via ons gratis tickets krijgen. Deze kunt u afhalen in onze winkel. Adres Besterdring 87-91 5014HH te Tilburg.