Menu

Van vrijdag 8 november tot en met zondag 24 november vindt de 4e editie van de Biënnale Brabant plaats in de karakteristieke Koepelhal in Tilburg. 

De Biënnale is een belevingsexpositie met bijzondere kunst en verlichting. Van schilderijen tot beelden en van fotografie tot glassculpturen. Een unieke wereld: exclusief, groots en meeslepend.

Ook dit jaar is de organisatie er in geslaagd om een brede selectie kunst van meer dan 40 verrassende kunstenaars te exposeren. Rondom de expositie worden er diverse activiteiten georganiseerd en wordt er samengewerkt met scholen en verenigingen uit de regio. Samen met sponsoren worden er diverse thema- en netwerkavonden georganiseerd. 

De Biënnale Brabant 2019 is van 8 november tot en met 24 november 2019.

Via deze link kunt u kaarten kopen met 50% korting.
Kortingscode: BB19-Bartels

U kunt een gratis toegangsbewijs voor twee personen ophalen in onze winkel aan de Besterdring 87 -91 in Tilburg.

Meer informatie over het programma:

GASSAN staat al meer dan 70 jaar voor bewezen kwaliteit in diamanten, juwelen en luxe horloges. Gassan Diamonds is aanwezig op de Biënnale Brabant met een aantal bijzondere collecties van o.a. Rolex, Cartier, Choices by DL, Audemars Piguet, IWC en Jaeger-LeCoultre. 

In het eerste weekend van de Biënnale (8 t/m 10 november) bieden Gassan & Van Loon Galleries een heerlijke lunch aan in combinatie met een workshop. 

Een van de pronkstukken die de Biënnale Brabant dit jaar tentoonstelt is het kunstwerk op wielen: the Art car. Renova Group presenteert de BMW M1 beschilderd door niemand minder dan de meest toonaangevende kunstenaar van de Pop-art beweging en één van de meest invloedrijke kunstenaars van de 20e eeuw: Andy Warhol. De art car is een van de hoogtepunten van de collectie kunstwerken op wielen. In overeenstemming met Andy Warhol’s visie op kunst is een auto als een rollend kunstwerk meer typisch dan gewoon.

Bowers & Wilkins Formation alle modellen gallery Bartels Tilburg

Bartels Tilburg is trotse sponsor van Biënnale Brabant. Onze kunstobjecten leveren het mooiste beeld en geluid in combinatie met de strakke designs van o.a. Bowers & Wilkins. Wij presenteren de eerste volledig draadloze speakers van B&W met échte Hi-Fi kwaliteit. Laat je inspireren door onze Samsung Frame televisies met ‘Art Mode’ en perfect afgewerkte lijsten net zoals bij een echt schilderij. 

Bij de Biënnale Brabant staan we ook met de nieuwe en stijlvolle Samsung Serif en Frame Qled Tv’s, maar ook de nieuwe Loewe OLED Wall Paper Tv en de Panasonic THX OLED.