Menu

Bluetooth Speakers

Bartels Hifi TV domotica

Marshall

De Bluetooth speakers van Marshall zijn vormgegeven naar hun karakteristieke gitaarversterkers.
Zo beschikt het vintage ontwerp over Marshalls iconische grille en logo. 

Bose

Met Bose bluetooth speakers luister je draadloos en overal je favoriete muziek. Naast naar bluetooth stream je ook via AirPlay muziek naar de speaker. Stream muziek vanaf streamingdiensten of je eigen afspeellijsten vanaf je smartphone. Hecht je veel waarde aan het geluid? De Bose SoundLink is een bluetooth speaker die beschikt over een hoge geluidskwaliteit. De SoundLink Mini is de kleinere variant, die je eenvoudig overal mee naartoe neemt.

Sony

De Bluetooth speakers van Sony leveren een krachtig geluid. Deze strak vormgegeven luidsprekers beschikken over meerdere drivers en speciale technieken die de geluidskwaliteit verbeteren. 

Loewe

Loewe klang m1 – de draagbare speaker voor elke bluetooth-geluidsbron – is behoorlijk stylish met zijn handgreep van echt leer en zijn gecoate stevige roestvrijstalen behuizing die naar keuze in het zilver, grafietgrijs of rosé goud verkrijgbaar is. 

Denon

Met Denon draadloze speakers stream je via Bluetooth muziek van je telefoon of laptop naar de speaker. Kies voor een Denon Bluetooth speaker wanneer je de speaker graag meeneemt op reis of naar het park of strand

Soundcast

Draadloos muziek draaien onder alle omstandigheden? De speakers van Soundcast doen het altijd en leveren u uitstekende geluidskwaliteit: of het nu thuis is of in uw buitenhuis, in de tuin of op het terras, bij het zwembad of aan het strand.