Menu

Bose filosofie

Onderzoek leidt tot technologische ontwikkelingen en superieure technologie leidt tot superieure prestaties. Bij Bose ondersteunen ze het onderzoek door de winst voor de volle 100% weer in het bedrijf te steken. 

De geschiedenis van Bose

Bose Corporation werd in 1964 opgericht door dr. Amar G. Bose, in die tijd werkzaam als hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. Tijdens zijn afstudeerperiode aan het MIT in de jaren vijftig besloot dr. Bose om een nieuwe stereo-installatie aan te schaffen. Hij was nogal teleurgesteld dat luidsprekers met indrukwekkende technische specificaties niet in staat bleken om het echte geluid van livemuziek weer te geven.

Dit leidde tot uitgebreid onderzoek op het gebied van luidsprekerontwerp en psychoakoestiek. De bevindingen van dr. Bose mondden uit in nieuwe, zeer afwijkende ontwerpconcepten die de emotionele kracht van livemuziek helpen overbrengen.

Bose Center

Bij Bartels Bose Center staat het complete assortiment van Bose demonstratie klaar opgesteld. Of het nu gaat om een Lifestyle systeem, Multiroom systeem, Multimedia speaker of de Acoustic Noise Cancelling hoofdtelefoons. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die Bose u bied, en geven u graag een demonstratie zodat u zich kunt overtuigen van de geweldige geluidskwaliteit.

BOSE Hifi Dealer
BOSE Personal® Audio Dealer
BOSE Hifi Totaal Dealer
BOSE LIFESTYLE® Systems Dealer
BOSE SoundTouch Dealer
BOSE QuietComfort Dealer