Menu

Bose

Bartels Hifi TV domotica

Bose Soundbar 700

Je wilt films, muziek en tv niet alleen maar horen. Je wilt de verpletterende stap van een T-rex, het gejuich van het publiek bij een wedstrijd en de pompende beat in je favoriete nummer ook voelen. Deze slanke soundbar biedt een ongekende combinatie van doordacht design en uitzonderlijk geluid en zit boordevol technologie die het beste uit alle entertainment haalt.

Bose Home Speaker 300

De Bose Home Speaker 300 is een smart speaker met diverse functies. Met de ingebouwde Google Assistent is de speaker gemakkelijk te bedienen met je stem. Ook als de volume hoog staat, dan is het mogelijk om te praten met de Google Assistent. Speel je favoriete muziek af via de ingebouwde muziekdiensten zoals Spotify en Apple Music. Door de compatibiliteit met Wi-Fi, Bluetooth en Apple Airplay 2 kan je ook draadloos streamen vanaf je smartphone. 

Bose Home Speaker 500

De Home Speaker 500 ziet er net zo goed uit als hij klinkt. Een naadloze behuizing van geanodiseerd aluminium geeft de speaker een verfijnde finish die perfect in elke kamer past. En hij wordt alleen nog maar beter. Software-updates zullen nieuwe functionaliteit toevoegen, zoals geïntegreerde spraakbediening van Amazon Alexa.

Slaap beter

Bose sleepbuds streamen geen muziek, maar laten rustgevend geluid horen dat storend lawaai maskeert.

Bose Lifestyle 550

Breng je entertainment tot leven en geniet op elk volume van helder geluid en een diep laag. Het Lifestyle 550 system is ontwikkeld voor verrassend hoogwaardig, levensecht geluid – uit verrassend kleine speakers.

QuietComfort 35 II

Schakel hem in en het omgevingsgeluid verdwijnt. Je favoriete nummers krijgen een nieuwe dimensie, met rijk, helder geluid. Het lijkt net alsof je ze voor het eerst hoort. 

SoundTouch 10

SoundTouch speakers geven draadloos toegang tot populaire muziekdiensten als Spotify® en Deezer, en je opgeslagen muziekbibliotheek.