Menu

Bowers & Wilkins 600 Serie nu met 20% Korting!

Iedereen zou echt goed geluid moeten kunnen ervaren. De 600 Serie maakt dit mogelijk. De 600 Serie combineert uitmuntende audio prestaties met een aantrekkelijke prijs door technologie van high-end luidsprekers van Bowers & Wilkins te verenigen met technische oplossingen die uniek zijn voor deze lijn, waardoor optimaal geluid voor iedereen binnen handbereik komt.

Kom vrijblijvend luisteren naar de Bowers & Wilkins 600 serie en laat u verbazen over de geluidskwaliteit. De Complete 600 serie staat demonstratie klaar in onze showroom.
Kunt u niet wachten en wilt u direct bestellen kijk dan hier voor het complete overzicht en de aanbiedingsprijzen.
Bowers & Wilkins 600 Serie

Kom u verbazen!

De complete Bowers & Wilkins 600 Serie staat demonstratie klaar in onze luisterstudios. Kom u verbazen over de verbluffende geluidskwaliteit.

Profiteer van een tijdelijke korting en geniet meer van uw favoriete muziek voor minder dan u zou verwachten.

Ontkoppelde dubbele dometweeter

De 600 Serie maakt gebruik van tweetertechnologie die is ontleend van de bekroonde CM10 luidspreker van Bowers & Wilkins. Dubbele dometweeters bestaan uit een dome van aluminium waardoor ze erg licht zijn, terwijl een ring van dikker aluminium eromheen voor stijfheid zorgt. Voor akoestische onafhankelijkheid zijn de tweeters in de 600 Serie ook van de kast ‘ontkoppeld’. Het resultaat is een hogetonenweergave die zo puur en precies is dat je er stil van wordt.

Bowers & Wilkins
Lage tonen voor iedereen

Zowel de 683 als de HTM61 zijn voorzien van verbeterde woofers met een nieuwe, dubbellaagse constructie. Hierdoor krijgt de conus een hogere break-upfrequentie voor een vollere, basweergave en een betere integratie met de middentonen.

FST

Door onze ‘Fixed Suspension Transducer’ drivers presteren Kevlar conussen nog beter. De innovatieve ‘vrije’ ophanging van FST-drivers beperkt vervorming tot het minimum en levert een onvergelijkbaar helder middengebied op.

Kristalhelder geluid

Een dergelijke geluidsweergave tegen deze prijs realiseren is alleen maar mogelijk met behulp van een zeer zorgvuldig ontwerp. Beproefde technologie uit de high-end lijnen van Bowers & Wilkins, zoals de ontkoppelde dubbele dometweeters, worden naadloos geïntegreerd met nieuwe ontwikkelingen, waaronder nieuwe woofers van twee lagen aluminium. Dankzij deze innovatieve engineering levert de 600 Serie een superieure geluidsweergave en een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Hifi voor iedereen

Kunt u iets anders noemen waarvan u zo tot rust kunt komen en dat u zoveel energie en inspiratie kan geven als muziek? Bowers & Wilkins vindt dat iedereen van echt geweldig geluid moet kunnen genieten. Daarom is de 600 Serie zo ontworpen dat hij binnen de meeste toepassingen en woonkamers past. Nu kan iedereen van topgeluid genieten!

Luister en geniet

De 800 Series Diamond luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn vermaard over de hele wereld. Daarom treft men ze aan in toonaangevende studio’s zoals de Abbey Road Studios in Londen. De getrainde oren die verantwoordelijk waren voor de afstelling van die luidsprekers, hebben nu ook de 600 Serie onder handen genomen.

Passie voor geluid

In een wereld waar muziek moet concurreren met alles wat er om ons heen gebeurt, is het belangrijker dan ooit dat de muziek briljant klinkt. Er is immers niets wat zoveel inspiratie kan bieden als muziek. Maar om echte passie op te wekken, moet de muziek ook echt goed klinken. De 600 Serie is de belichaming van een idee: geweldige muziekkwaliteit overal en voor iedereen.

LP of FLAC

Het maakt niet uit waar uw muziek vandaan komt. Of u nu de voorkeur geeft aan klassiek vinyl of digitale bestanden als FLAC, wat er echt toe doet, is hoe goed u de muziek vindt klinken. Met de luidsprekers uit de 600 Serie klinkt de muziek altijd geweldig, ongeacht het formaat van de luidspreker.

Groot of klein

De 600 Serie is ervoor om geluid overal optimaal tot zijn recht te laten komen, via vloerstaande stereoluidsprekers voor de allerbeste geluidsweergave en home cinema-toepassingen in grote kamers tot compacte monitor- en tegen de wand gemonteerde luidsprekers. En elke luidspreker levert daarbij een verbluffende goede geluidsweergave.

Home Theatre

De 600 Serie is niet alleen ideaal voor wie optimaal van stereo wil genieten, maar de luidsprekers uit deze lijn kunnen ook met elkaar worden gecombineerd voor een verbluffend goed home theatre surround-systeem. En omdat de 600 Serie luidsprekers van verschillende formaten, plus centerluidsprekers en subwoofers omvat, vult hij de grootst mogelijke ruimte met geluid, maar past hij even gemakkelijk in een kleine kamer. Geniet met de 600 Serie van home theatre prestaties voor iedereen

Centerspeakers

De twee centerluidsprekers van de 600 Serie ogen fantastisch dankzij hun slanke kast en symmetrische ontwerp. Bovendien klinken ze ook geweldig door de ontkoppelde dubbele dometweeters en de Kevlar drivers die goed zijn voor heel veel detaillering, power en precisie

Subwoofers

De 600 Serie omvat drie subwoofers, uiteenlopend van de compacte ASW608 tot de krachtige ASW610XP. Elk daarvan heeft een uiterst efficiënte klasse D-versterker, voor een geluidsweergave van het allerhoogste niveau. En ze zijn allemaal zo afgewerkt dat ze bij de rest van de serie passen.