Menu

Bowers & Wilkins: Architect Frame

Bij een grote televisie speelt geluidskwaliteit een onderbelichte rol, met het Architect Frame biedt Bowers & Wilkins een perfecte oplossing. Een fraai design met alle luidsprekers en bekabeling geïntegreerd in een mooie oplossing, het Architect Frame.

Voorzien van Bowers & Wilkins CWM 7.4 S2 luidsprekers, een krachtige subwoofer en bijpassende versterker. Met zijn ruimtebesparende diepte van 17 cm is het Architect Frame ongelooflijk veelzijdig: hij kan tegen de wand worden gemonteerd, in de wand worden verzonken of in maatwerk meubilair worden ingebouwd.

Hij biedt de ultieme, flexibele oplossing voor veeleisende consumenten die een fraaie, gepersonaliseerde, hoogwaardige Audio en Video-oplossing in hun woonomgeving verlangen. 

De meest gebruikte entertainment functies zoals tv of films kijken, muziek luisteren, online gamen en domotica worden in één ultieme gebruikerservaring samengebracht. Met het Architect Frame kan het hele gezin samen, of ieder voor zich, de eindeloze functionaliteit gebruiken en ervaren. Het mooie van het Architect Frame is dat elk ontwerp perfect passend kan worden gemaakt in elk interieur. 

Er zijn 4 verschillende uitvoeringen van het Architect Frame, een frame gemaakt voor een 55 inch, 65 inch, 75 inch en 77 inch televisie. In elke uitvoering kan worden gekozen uit een stereo, surround of een surround uitvoering met ingebouwde subwoofer. Dit maakt de oplossing flexibel voor zowel de muziek als film liefhebber. Naast de verschillende uitvoeringen kan er worden gekozen uit 3 fraaie stof en, Midnight Black, Bullet Grey en Eastern Taupe. Deze kwaliteitsstof en worden speciaal gemaakt voor een perfecte akoestische transparantie zodat alle details van de muziek of film levensecht worden weergegeven. De stof en zijn duurzaam en perfect passend bij de kwaliteit en de uitstraling van het Architect Frame.

U bent van harte welkom in onze showroom om de Architect Frame te komen bekijken.