Menu

Buitenspeakers

Bowers & Wilkins AM-1

De weerbestendige AM-1, de meest robuuste luidspreker die Bowers & Wilkins ooit gemaakt heeft, is ontworpen om overal geweldige geluidskwaliteit te leveren.

De AM-1 Architectural Monitor levert een unieke combinatie op van hoogkwalitatief geluid en ultieme flexibiliteit. Veelzijdige weersbestendige monitors produceren vaak minder goed geluid. Zo niet de strakke, opwindende, krachtige AM-1: deze biedt de kenmerkende geluidskwaliteit van de luidsprekers van Bowers & Wilkins. 

Soundcast

De best klinkende draadloze all weather speakers. De muzikale aanvulling (lees muzikale must) op uw BBQ feest of outdoor party, op uw boot of op het strand. De Soundcast wireless all weather speakers geven uw feest de muzikaliteit die het verdient. Robuust in design, kan tegen een stootje en tegen een regenbui! De soundcast speakers spelen ca. 10-15 uur op 1 acculading. audio streamen dmv  ingebouwde Bluetooth techniek. APTX en AAC zijn bij Soundcast gewoon standaard!

Bose

Breng de subtiele nuances van je favoriete muziek tot leven in openluchtomgevingen waar montage aan de wand geen optie is.

De Bose FreeSpace 51 speakers zijn onze beste luidsprekers voor in de tuin, op de veranda of op het terras. Sluit ze aan op je bestaande stereoversterker en geniet van natuurlijk geluid in een breed luistergebied. 

Monitor Audio

De Climate Garden productlijn van de Britse luidsprekerbouwer Monitor Audio bestaat uit het satelliet-luidsprekersysteem CLG140 en CLG160 en de passieve subwoofer CLG-W12. De luidsprekers zijn weerbestendig en zouden een goede muziekweergave in de tuin mogelijk moeten maken.   

Definitive Technology AW6500

  • Volledig verzegeld levert dit design het geluid van binnenluidsprekers in de buitenlucht
  • Actieve driver onder druk gekoppeld aan een platte racetrackvormige lage-basradiator voor rijke lage frequenties
  • Sterke behuizingen van PolyStone™ zorgen voor een geweldige prestaties ongeacht het weer
  • De gegalvaniseerd stalen montagebeugels geven 360-graden plaatsingsvrijheid