Menu

We zijn weer open!

Volgens de nieuwe maatregelen mogen wij onze deuren weer openen! We zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Of dit nou een nieuwe aankoop is, een installatie of een technisch probleem. Lees hieronder de verschillende mogelijkheden.

Advies

Voor advies kunt u langskomen in onze showroom in Tilburg, tijdens openingstijden bellen naar 013-5431489 of mailen naar [email protected]

Installatie- en servicedienst

Onze installatie-en servicedienst staat voor u klaar! Wij installeren aan huis en bieden vakkundig advies. Ook voor technische problemen is onze technische dienst altijd beschikbaar. Bel naar 013-5431489 om een afspraak te maken of kom langs in de showroom.

Webshop

Onze webshop is 24/7 geopend. Houdt rekening met langere levertijden door de drukte bij de pakketdiensten en eventuele andere vertragingen. Heeft u voor de optie ‘afhalen’ gekozen, dan kunt u u bestelling bij ons in de winkel ophalen. Ook voor aankoopadvies kunt u langskomen in de winkel of bellen naar 013-5431489. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.