fbpx

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op 5-sterrenspecialist

Menu

Corona update

Bij Bartels zijn we gewoon geopend volgens de normale openingstijden (zie onderaan). Wel nemen we extra maatregelen en volgen we het advies op van het RIVM om de gezondheid van onze klanten én medewerkers te waarborgen, want dat staat voorop: met een veilig gevoel winkelen. Wij komen ook op afspraak bij u thuis buiten winkeltijden of u kunt op een tijd die u het beste uitkomt langskomen. Dan heeft u de showroom voor u alleen. U bent altijd van harte welkom in onze winkel met de nieuwste producten van de beste merken.
Ook onze technische dienst en service/buitendienst werken gewoon door, zodat u niet zonder beeld of geluid komt te zitten. Voor meer vragen kunt u contact met ons opnemen..

Onze maatregelen

Om de situatie zo veilig mogelijk te houden voor ons en onze klanten volgen wij de adviezen op van het RIVM en de GGD: maximale hygiëneprocedures.
Daarnaast zorgen wij ervoor dat bijvoorbeeld onze deurklinken, balie, apparatuur en de pinautomaat na elk gebruik worden schoongemaakt.

Naast onze maatregelen wat betreft hygiëne in de winkel zullen wij u geen hand geven bij binnenkomst en u op gepaste afstand te woord staan. U kunt bij ons in de winkel gewoon betalen met pin, mobiele telefoon of contant geld. 

Voorraad en levering

Uiteraard is onze webshop 24/7 beschikbaar en kunt u gewoon bestellingen plaatsen. Op dit moment hebben we genoeg voorraad om de komende tijd te kunnen leveren en hebben wij bericht gekregen van onze leveranciers dat ook zij nog voldoende voorraad hebben. Voor vragen over de levertijd van een specifiek product kunt u altijd contact met ons opnemen.

De online bestellingen die worden thuisbezorgd zullen contactloos worden overhandigd door de bezorger. Het pakket wordt voor uw deur neergezet, de bezorger houdt 1,5 meter afstand en wacht tot u het pakket in ontvangst heeft genomen..

Mochten de maatregelen vanuit het RIVM, die invloed kunnen hebben op onze openingstijden, winkel of levering worden aangescherpt, dan houden wij u hiervan op de hoogte via de nieuwsbrief, social media en onze website.

Alle medewerkers van Bartels Hifi – Tv – Domotica wensen u veel sterkte toe in deze onzekere tijden.