Menu

WOONMAAND BIJ BARTELS

Woonmaand: dé gelegenheid om uw interieur een nieuwe look te geven. Een TV krijgt vaak een prominente plaats in een woonkamer. Daarom mag deze er best goed uitzien, ook als deze niet aan staat. Dit kan met de design televisies van o.a. Loewe, LG en Samsung.

De heldere lijnen en de warme, matte goudkleur zijn geïnspireerd op de stijl van Bauhaus en de art deco. Ze contrasteren perfect met het futuristische display, dat met zijn 7 mm dunner is dan de meeste smartphones en zelfs lijkt te zweven. Een hoogwaardige stoffen afdekklep verbergt de aansluitingen en kabels aan de achterzijde en desgewenst ook optionele accessoires.

OLED-technologie zorgt voor een ongeziene beeldkwaliteit met lichtgevende, organische pixels. Anders dan bij LCD’s vereisen ze geen achtergrondverlichting. Als ze uit zijn, zijn ze zwart. En dat bij een reactietijd van minder dan een microseconde: supersnel van het felste licht naar de donkerste nacht. Snelle bewegingen zorgen voor een ongekende levendigheid. Dankzij Dolby Vision levert de Bild 9 schitterende beelden met een hoog contrast (HDR), ongekende diepte en verbazingwekkend kleurenspectrum (Wide Color Gamut). Zelfs de fijnste nuances worden levensecht weergegeven. OLED – Beelden die bewegen, meeslepend en fascinerend anders.

De Samsung The Frame biedt een perfecte combinatie van kunstbeleving en geweldige 4K QLED beeldkwaliteit! Geniet van haarscherp beeld, intense kleuren met veel details. Wanneer de TV uitstaat tovert u de Samsung The Frame om tot een echt schilderij. Via Art Store bladert u door meer dan 1200 kunstwerken in verschillende galerijen, van modern tot klassiek, van fotografie tot kunst. U kunt tevens een lijst kiezen die bij uw interieur past, kies uit wit metaal, zwart metaal, beige houtlook of walnoot houtlook.

De Samsung The Serif heeft een QLED scherm. Dit scherm is uitgerust met minuscule Quantum dots die licht omzetten in kleuren. Hierdoor geeft de tv een kleurvolume van 100% weer. Met de nieuwste Samsung Serif tv krijg je net als met de andere QLED tv’s toegang tot de Ambient Mode. Hiermee bekijk je diverse kleuren of kunstwerken op het scherm. Wanneer je een foto van je muur maakt, toon je het patroon van je behang op de tv. Op deze manier integreer je de tv naadloos in je interieur.

Maak kennis met een geheel nieuwe manier van televisiekijken met deze innovatieve Samsung The Sero Lifestyle televisie. Deze Samsung The Sero is een nieuw soort televisie voor de nieuwe media.

Op social media wordt er veel content geplaatst die verticaal is opgenomen. Het overbrengen van deze content naar een de televisie levert vaak een smal beeldformaat met lelijke zwarte balken. Bij het tonen van verticale content doet deze Samsung televisie iets revolutionairs; de televisie detecteert de oriëntatie van de smartphone en draait het gehele beeldscherm geheel automatisch 90 graden om zijn as. 

De GX Gallery OLED TV van LG combineert geweldige beeldkwaliteit met een superstrak design. Het OLED scherm hangt u gemakkelijk op met de meegeleverde muurbeugel Deze valt precies in een uitsparing in de achterkant van de TV waardoor de OLED GX TV heel strak tegen de wand zit. Om de kwaliteiten van deze TV tot zijn volledige recht te laten komen wordt bij de TV geen voet geleverd maar wel een muurbeugel. 

De nieuwe Gen3 processor optimaliseert de content voor het ultieme beeld en geluid. Dit maakt TV kijken elke keer tot een spectaculaire ervaring!