Menu

Loewe bild 3 Past overal.

Smart.Living.

In lijn met de huidige tijdsgeest: het hoeft niet altijd groter, breder of meer te zijn – maar beter. bild 3.55 – elegant design, uitstekende kwaliteit gecombineerd met state-of-the-art technologie. Katapulteer uzelf in de fascinerende wereld van OLED televisie, beginnend vanaf 2.990 euro. In het Medium en Small zijn bild 3.49 (LCD) en 3.43 (LCD) moderne blikvanger, hoge kwaliteit met verfijnde eigenschappen voor zelfs de kleinste kamers zoals de keuken, het kantoor, de slaapkamer of de gastenkamer. Waarom genoegen nemen met minder voor de ruimtes waar je zoveel van je waardevolle tijd in doorbrengt?

bild 3.43 – Small

LCD-technologie met geïntegreerde DR+ hard disk – de ideale eye-catcher voor uw keuken of kantoor.

bild 3.49  – Medium

LCD-technologie met geïntegreerde DR+ hard disk – high quality voor slaap -en gastenkamer.

bild 3.55 oled – Large

Uw toegang tot de facinerende wereld van OLED-televisie – high-tech met een ziel voor in uw woonkamer.

 

 

OLED. Magische pixels.

 
bild 3.55 Oled ziet er extreem licht en modern uit dankzij het ultraplatte scherm met slechts 4,9 mm, waardoor het dunner is dan de meeste smartphones. OLED-technologie genereert fascinerende beelden. Een ware explosie van kleuren, kristalhelder. Elke pixel produceert licht. Als ze niet actief zijn, zijn ze zwart. Briljante kleuren, bijna magisch, en beelden lijken zeer authentiek. Dolby VisionTM produceert beelden met een hoog dynamisch bereik (HDR) met een geheel nieuw niveau van diepte en een geweldig kleurenspectrum (breed kleurenbereik). OLED – fascinerend anders.

LCD-technologie

bild 3.49 (Medium) en bild 3.43 (Small) zijn uitgerust met de nieuwste LCD-schermen. De extreem vlakke Ultra HD-displays bieden een viermaal hogere resolutie (3.840 x 2.160 pixels). Het resultaat is kristalheldere details, perfecte contrasten en ongelooflijk levendige kleuren – zelfs voor snelle bewegingen, zoals in sportuitzendingen of actiefilms.

Overtuig uzelf van de voordelen van de nieuwste Loewe OLED-displays.

De OLED-technologie (Organic Light-Emitting Diode) maakt het mogelijk om perfecte zwartwaarden te bereiken en extreem dunne tv’s te produceren die bovendien nog energie-efficiënter en dus milieuvriendelijker zijn.

 

Klinkt goed.

De krachtige voorluidsprekers, van 2 x 40 watt, produceren een geweldig genuanceerd geluid. Als u een bioscoop ervaring thuis wil, dan kunt u eenvoudig de optionele digitale audio link interface gebruiken om een extra Loewe geluidssystemen aan te sluiten.

De Loewe Bild 3 staat demonstratie klaar in onze showroom in Tilburg. Maar is natuurlijk ook direct online te bestellen.

Loewe Bild 3.43

 
Vanaf € 1799,- 
 

Loewe Bild 3.49

 
Vanaf € 2299,- 
 

Loewe Bild 3.55

 
Vanaf € 3299,-