Menu

Loewe bild 7

Meester van de beeldkunst.

Met de Loewe bild 7 begint een nieuw tijdperk voor het TV-kijken. De kleuren op deze OLED televisie zijn zo intens als het leven zelf. Met contrasten die sprekender zijn dan ooit tevoren. Op een scherm dat dunner is dan een smartphone dankzij de OLED-technologie en door Loewe met beeldoptimalisatie-software perfect weergegeven. Een prachtige randloze TV met een minimalistische look en intelligente bediening.

OLED-technologie

De OLED-technologie genereert beelden door lichtgevende pixels, organische lichtdioden. In tegenstelling tot LCD-schermen is er geen achtergrond verlichting nodig. Wanneer een pixel geen licht geeft is deze zwart. Dit zorgt voor een indrukwekkend groot contrast, van het donkerste zwart tot het helderste wit. Elke afzonderlijke pixel kan om het even welke kleur aannemen, zo helder u wilt. De kleuren verstoren de kleur van de naburige pixels niet. En dat met een reactietijd van minder dan een microseconde.

VantaVision

VantaVision is gebaseerd op bevindingen van de nanowetenschappen: Vantablack is de meest zwarte stof die ooit is gemaakt. Vantablack bestaat uit miniscule koolstof deeltjes die nauwelijks licht reflecteren, maar het bijna volledig absorberen. Vantablack inspireerde Loewe tot de ontwikkeling van een volledig nieuwe manier van televisie kijken: VantaVision. De Loewe OLED-technologie.

Sound

De Loewe bild 7 is de televisie die iedereen verbluft: Bij het inschakelen glijdt het beeldscherm automatisch en geruisloos naar boven om de geïntegreerde soundbar te onthullen. De soundbar zorgt voor uiterst fijn afgestemd stereogeluid van 120 watt geproduceerd door maar liefst 10 luidsprekers. Hiermee is een indrukwekkend kamervullend geluid gegarandeerd. De ideale aanvulling hierop vormen vier draadloze Loewe klang 5-speakers. Hiermee geniet u in een handomdraai van het perfecte 5.1 surround sound dankzij de geïntegreerde 5.1 audio-decoder. Stel actieve de luidsprekers op, schakel ze in en geniet van beeld en geluid op zijn mooist.

Klik hier voor meer informatie of om direct te bestellen