Tijdelijk extra korting en 3 jaar garantie op Loewe Bild TV’s

Geniet van korting en gratis extra's bij de Loewe Summer Deals!

Geniet van korting en gratis extra's bij de Loewe Summer Deals!

Het is zomer, en dat betekent dat het tijd is voor de Loewe Summer Deals! Het gerenommeerde high-end tv merk, Loewe, presenteert een onweerstaanbare zomer sale met geweldige aanbiedingen op hun exclusieve tv’s. Maak gebruik van deze unieke kans om uw kijkervaring naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens de Loewe Summer Deals kunt u genieten van speciale aanbiedingen op een uitgebreide selectie van tv’s. Daarnaast biedt Loewe nu een uitzonderlijke garantie van drie jaar op al hun producten, in plaats van de standaard twee jaar. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten, lang nadat de zomer voorbij is. Bij geselecteerde tv’s ontvangt u ook gratis extra’s om uw kijkervaring nog beter te maken. Bij alle Bild V tv’s ontvangt u bijvoorbeeld een gratis Chromecast 4K, en bij Bild i sets een draadloze subwoofer.

Bekijk alle aanbiedingen in de folder. Alle deelnemende producten zijn onderaan de pagina te vinden.

 

Over Loewe:
Al meer dan 90 jaar is Loewe een van de topmerken als het gaat om hoogwaardige televisies en audio apparatuur, ze houden zich aan hun belofte “Made in Germany”. De ontwikkelings-, productie- en serviceafdelingen zijn nog steeds gevestigd in Kronach (Oberfranken). Loewe-installaties zijn duurzaam ontworpen en hebben de nadruk op zuinig energieverbruik.

Bekijk de actieproducten:

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route