Kom luisteren in alle rust

Onze luisterruimtes zijn perfect afgesteld om nieuwe apparatuur te kunnen testen

Ontdek onze demo-ruimtes

In onze showroom hebben wij verschillende ruimtes en mogelijkheden om de nieuwste en beste apparatuur te kunnen beleven. Van televisies tot audio, versterkers tot luidsprekers, wij hebben van alles wel wat in huis om voor u uit te zoeken welke producten passen bij uw wensen.

In alle rust luisteren

In deze ruimte kunt u genieten van de beste luidsprekers, versterkers en andere audioapparatuur in een afgesloten ruimte. Dit is de ultieme plek om uw gewenste apparatuur zonder afleiding te kunnen beluisteren en vergelijken.

Vergelijken

In onze showroom hebben we verschillende vloerstaande luidsprekers, boekenplank luidspreker en versterkersystemen allemaal aan elkaar gekoppeld om goed te kunnen vergelijken.

De perfecte opstelling om te ontdekken welk geluid bij uw smaak past!

Streamen

In deze moderne eeuw gaat niet alles alleen nog maar om de grootste luidsprekers met krachtige versterkers. Er is een hoop vraag naar compactere, draadloze luidsprekers die makkelijk te bedienen zijn. In onze showroom hebben we de beste streaming-merken en producten voor u klaar staan om te testen.

High-end

Alle topmodellen op een rijtje, het beste van het beste allemaal bij elkaar. Hier kunt u rustig luisteren naar verschillende High-End luidsprekers aangesloten op de beste versterkers.

Loewe

Als een van de weinige officiele Loewe dealers in Nederland hebben wij een complete wand vol met de nieuwste innovaties en producten van het Duitse merk Loewe. Topkwaliteit televisies, audio en designproducten allemaal met gebruiksgemak en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Populaire luidsprekers om te beluisteren

Maak een afspraak met één van onze specialisten

Wij zetten alles voor u klaar

Bij ons is het mogelijk om het gehele assortiment te beluisteren en te bekijken. Vanwege de beperkte ruimte in onze showroom kunnen we helaas niet alle producten tegelijk klaar hebben staan. Om u het beste van advies te kunnen voorzien, vragen wij daarom om een afspraak in te plannen met één van onze productspecialisten. Deze kan dan samen met u uw wensen bespreken, zodat we in de showroom de juiste producten voor u klaar kunnen zetten als u langs komt in Tilburg.

Advies op maat

Onze specialisten hebben jaren ervaring in de branche om u zo het beste advies te kunnen geven. Wij luisteren naar uw wensen, houden rekening met uw budget en vinden hierbij de best passende producten. In onze showroom kunnen wij u de verschillende opties laten zien en horen, en kunt u op uw gemak beslissen wat u het beste bij u vindt passen. Wij geven altijd graag een volledig vrijblijvend advies.

Maak een afspraak


  Kom luisteren in onze showroom

  Locatie

  Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

  Showroom & Adviescentrum

  Besterdring 87-91
  5014 HH Tilburg

  Contactgegevens

  Tel: 013-5431489
  Email: [email protected]
  KVK: 72043075

  Plan uw route