Menu

Anthem

Anthem Canada Audio Video Receiver VersterkerHet merk Anthem afkomstig uit Canada, is een onderdeel van Paradigm Electronics Inc., maakt al meer dan 20 jaar bekroonde high-end audio- video-apparatuur voor muziek en home cinema.

Anthem producten geven het gevoel ‘erbij’ te zijn elke keer als u naar een favoriet muziekstuk luistert of de opwinding van surround sound ervaart.

De reputatie van Anthem in analoog en digitaal ontwerp is legendarisch en de producten ontvangen keer op keer prijzen en worden geprezen in de gerenommeerde  magazines.

Het oorspronkelijke doel van Anthem was om een high-end product te creëren zonder een high-end prijs. Anthem’s succes wordt weerspiegeld in een bekroonde productlijn die nog steeds nieuwe referentienormen voor prestaties stelt, ongeacht de prijs.

Het verschil is hoorbaar: je hoort het in elk Anthem product.

Zie ook: anthemav.com/about

Anthem Audio Video receivers en versterkers

Audio-Technica

Audio-Technica is opgericht in 1962 in Japan en is inmiddels een wereldwijde groep van bedrijven die zich bezighouden met het

ontwerp, de fabricage, de verkoop en de distributie van geluidsapparatuur.

Audio-Technica is oorspronkelijk bekend door high-end platenspeler elementen, maar produceert ook top-kwaliteit microfoons, koptelefoons, draadloze systemen, mixers en elektronische producten voor thuis en professioneel gebruik.

Winnaar van tal van industrieprijzen, Audio-Technica produceert producten die kwaliteit, duurzaamheid en prijs- / prestatienormen voor live optredens, radio- en opnamestudio’s en meer bepalen.

Audio-Technica microfoons leveren veelzijdige oplossingen bij hooggeplaatste sportuitzendingen, waaronder de World Cup, de Super Bowl, evenals de Olympische Spelen in Sochi (2014), Londen (2012), Vancouver (2010), Beijing (2008), Turijn (2006), Athene (2004), Salt Lake City (2002), Sydney (2000) en Atlanta (1996).

Zie ook: audio-technica.com/about

Aumeo Audio

Aumeo Audio is fabrikant van ’s werelds eerste draagbare apparaat wat u instaat stelt om het geluid van uw hoofdtelefoon te personaliseren.

Aumeo Audio is onderdeel van ACE Communications. Dit bedrijf richt zich sinds 2010 op audio-profiel technologie. Deze prijswinnende technologieën worden door Aumeo Audio gebruikt.

Zie ook: aumeoaudio.com/about-us

Arcam

Arcam mag de beroemde universiteitsstad Cambridge zijn thuis noemen. In 1976 opgericht als Amplification and Recording Cambridge door 2 vrienden die elkaar al studerend aan de universiteit van Cambridge ontmoet hebben. Beiden hebben een passie voor electronica en muziek en besloten hun krachten te bundelen onder de naam Arcam. Arcam heeft sindsdien vele onderscheidingen mogen ontvangen.

Zie ook: arcam.co.uk/about

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen is opgericht in Struer, Denemarken, in 1925. De eerste werkplaats van Bang & Olufsen bevond zich op Peter Bang en Svend Olufsen waren 2 jonge ingenieurs met zeer verschillende persoonlijkheden. Beide kwamen uit Deense middenklasse gezinnen en werden door een gezamenlijke vriend aan elkaar voorgesteld. Ondanks de onmiskenbare verschillen, deelden beide de drang te experimenteren en de ondernemersgeest die hun hele leven en carrière gekenmerkt heeft.

Peter Bang was een gepassioneerde vernieuwer en was zeer geboeid door de radio industrie die op een ongekend hoogtepunt was in de jaren 20. Hij ‘berucht’ door de obsessie van het werken aan en verbeteren van zijn creaties. Wanneer hij een idee had, kon hij er 24 uur per dag aan werken.

Svend Olufsen was daarentegen, wat we tegenwoordig  een “mensen-mens” noemen, een charismatische en charmante ingenieur die dingen op zijn eigen niet-conventionele manier wilde doen.

Vandaag de dag, meer dan 90 jaar na de oprichting, zijn de samenleving en technologieën veranderd, maar Bang & Olufsen wordt nog altijd gekenmerkt door dezelfde waarden, trots en ondernemersgeest waarmee het sinds de oprichting om bekend staat.

Zie ook: bang-olufsen.com/stories

Beoplay

Beoplay of B&O PLAY is uiteraard onderdeel van Bang & Olufsen. B&O PLAY levert stand-alone apparaten met duidelijke en simpele bediening – draagbare apparaten die intuïtief bediend worden, makkelijk ingepast kunnen worden in je dagelijkse routine en een perfecte kwaliteitservaring afleveren.

Volgens B&O betekend PLAY nieuwsgierigheid, positiviteit en energie. Volgens B&O loopt PLAY voor op vooruitgang

… en PLAY is waar je jezelf mee beloond na hard werk

Het samenvoegen van PLAY met de kwaliteit en luxe van Bang & Olufsen kenmerkt B&O PLAY:

Bang & Olufsen + PLAY = B&O PLAY

Bluesound