Menu

Nu bij Bartels: NAD Masters M10

De audiowereld is verandert. Waar de beste kwaliteit ooit alleen op cd’s beschikbaar was, wordt nu de beste kwaliteit muziek via internet aangeboden. Het klinkt niet alleen beter, maar alle soorten muziek zijn toegankelijker dan ooit tevoren. Geselecteerde afspeellijsten maken het kiezen en ontdekken van muziek gemakkelijk en leuk, ook is het makkelijker dan ooit muziek draadloos af te spelen door het hele huis. Met de NAD Masters M10 combineren we al deze voordelen. Met deze moderne versterker is er een alles-in-één oplossing die u naar uw favoriete muzikale bestemming brengt.

BluOS maakt de M10 iets speciaals

BluOS is het meest geavanceerde netwerkstreaming- en multiroom-besturingssysteem dat beschikbaar is. BluOS maakt deel uit van een groeiend ecosysteem van compatibele producten en integreert hardware en software op een sublieme manier voor een onverslaanbare gebruikerservaring. BluOS is het enige draadloze systeem wat in meerdere kamers op hoge resolutie muziek af kan spelen. Het ondersteunt de nieuwe standaard voor streaming van hoge resoluties, Master Quality Authenticated (MQA). Met ondersteuning voor meer dan 15 gratis en betaalde muziekdiensten en ondersteuning van lokaal opgeslagen muziekbibliotheken, maakt BluOS de M10 ongelooflijk veelzijdig. Het toevoegen van extra muziek in meerder kamers is eenvoudig en betaalbaar met de all-in-one luidsprekers van Bluesound. Ook kunt u het systeem uitbreiden met componenten van NAD met BluOS geïntegreerd voor een geweldig geluid in uw hele huis.

Elegantie

Met het industriële design van het bekroonde designbureau DF-ID brengt de M10 een minimalistisch design naar een nieuw niveau van elegantie. De slanke proporties worden versterkt door authentieke materialen zoals massief geborsteld aluminium en glad glas. Volledig bedienbaar via een Wi-Fi-verbinding met de BluOS-app, hoeft u de M10 nooit aan te raken om naar uw favoriete nummers te luisteren. Terwijl u de M10 nadert, verschijnt het hoge resolutie touchscreen waarmee u het hele apparaat kunt bedienen zonder de app te openen. Het laat ook zien wat er momenteel wordt afgespeeld en wat er in de afspeellijst staat te gebeuren.

Ongeëvenaarde prestaties

De M10 maakt gebruik van NAD’s meest geavanceerde Masters Series-technologie om een ​​luisterervaring te creëren die ongeëvenaard is. HybridDigital-versterking met de opmerkelijke HUXX nCore-versterkingsstap biedt ultramoderne prestaties en de mogelijkheid om elke luidsprekers te besturen. Zeer efficiënt en opmerkelijk krachtig, de M10 kan zelfs de subtielste muzikale details weergeven met levendig realisme. Moeiteloze dynamiek en volledige afwezigheid van elektronische ruis zijn kenmerken van deze geavanceerde technologie.

GEMAKKELIJKE SLIMME HUISINTEGRATIE

NAD heeft veel moeite gedaan om de M10 volledig compatibel te maken met de toonaangevende smart home-systemen van bedrijven zoals Apple, Crestron, Control4, Lutron en vele anderen. Dit betekent dat u naast uw verlichting, verwarming en beveiliging, uw BluOS muzieksysteem voor meerdere kamers naadloos kunt besturen via een gemeenschappelijke interface. 

HANDSFREE VOICE CONTROL MET ALEXA

Voeg de BluOS Voice Skill toe aan de Amazon Alexa-app en geniet van handsfree spraakbesturing van persoonlijke afspeellijsten en streamingdiensten. Met behulp van een echo-dot kun je Alexa vragen populaire nummers van Tidal te spelen, opgeslagen afspeellijsten in de wachtrij te plaatsen, het volume in verschillende kamers aan te passen of te vragen wat er in de keuken wordt afgespeeld. 

DIRAC LIVE FULL ROOM-CORRECTIE

Dirac Live Full staat op de M10 en biedt een opmerkelijke toename van de getrouwheid door zowel de frequentierespons als de impulsrespons in het tijdsdomein te corrigeren. Dirac Live verbetert, indien goed gekalibreerd, aantoonbaar de duidelijkheid, natuurlijkheid en nauwkeurige beeldvorming.Een volledige licentie voor het gebruik van Dirac Live is optioneel. 

Muziek moet gehoord worden, niet gezien

De NAD M10 vertegenwoordigt een nieuw soort high-end audiosysteem dat luxueus en slim is, maar zeer discreet. De M10 neemt de functie van een rack vol audio componenten over, in een superieure kwaliteit. Door zijn elegante vormgeving kan de M10 makkelijk worden weggestopt, maar het prachtige ontwerp en het kleurrijke display zullen u aanmoedigen om de M10 op een prominente plek te plaatsen.