Menu

‘LG blijft de grenzen van de technologische innovatie van TV’s verleggen, zoals duidelijk te zien is in de premium TV line-up voor 2019,’

LG rolt deze week de premium TV-line-up 2019 uit met geavanceerde OLED- en NanoCell-TV’s. 

De OLED- en NanoCell-lcd-TV’s van dit jaar bieden verbeterd AI-beeld- en geluidskwaliteit dankzij de geavanceerde tweede generatie processors en deep learning-technologie in de modellen van de W-, E- en C-serie OLED-tv’s.

De processor kan de afbeeldingen optimaliseren door de kwaliteit van de bron van de inhoud te herkennen en het beste algoritme te gebruiken om een uiterst realistisch beeld weer te geven. De processor analyseert ook omgevingscondities om het optimale niveau van schermhelderheid en audio te bereiken.

Daarnaast ontvangen nieuwe LG-TV’s een upgrade in het tweede kwartaal om Apple AirPlay 2 en Apple HomeKit te ondersteunen voor eenvoudige streaming van video- en audio-content en connectiviteit met de Smart Home-producten van Apple.

De line-up wordt geleid door de nieuwe OLED TV’s in verschillende formaten: 

Daarnaast breidt de eerste 8K OLED TV (88Z9) ter wereld LG’s premium TV-portfolio uit.
Dankzij NanoCell, het meest geavanceerde LED TV-aanbod wordt dit jaar een uitstekende beeldkwaliteit, levendige beelden, nauwkeurige kleuren en bredere kijkhoeken geleverd in een slanke verpakking met ultradunne randen en in meer grootbeeld-opties dan ooit tevoren.

De verschillende modellen ondersteunen HDMI 2.1 voor het bekijken van inhoud met 120 frames per seconde en bieden 4K hoge beeldsnelheid (4K HFR), automatische lage latentiemodus, variabele verversingssnelheid en verbeterd audio retourkanaal.

De NanoCell-reeks van LG voor 2019 heeft 14 modellen met AI, verkrijgbaar in verschillende groottes van 49 tot 86 inch.

Andere LG modellen in de lijn voor dit jaar is de unieke oprolbare LG SIGNATURE OLED TV R (65R9), die je wellicht tijdens CES hebt leren kennen.