Menu

Loewe Bild 1.43 & 1.49

Haarscherpe UHD-beelden, een vol geluid, uw eigen favoriete content met een comfortabele gebruikersinterface op een uitermate smal en licht scherm.

UHD-resolution with Motion Optimalization

Elke Loewe bild 1 bevat de krachtigste hardware, die beperkingen in het transmissiepad van het beeldsignaal door middel van complexe eigen algoritmes van Loewe elimineert. Daardoor worden de kleuren nog beter weergegeven, blijft de kwaliteit aan de randen perfect en worden hogere contrasten getoond, waardoor er geen sprake meer is van superverzadiging. Het resultaat: soepele schokvrije bewegingen. 

Loewe App

Inschakelen en uitschakelen, van kanaal veranderen, het volume regelen – dat kan allemaal gemakkelijk met uw smartphone.Met de geïntegreerde TV Guide-functie (EPG) beschikt de klant niet alleen over een nauwkeurig programmaoverzicht, maar ook over specifieke aanbevelingen en interessante achtergrondinformatie. De On Air Grid geeft op elk moment weer wat op elk kanaal wordt getoond en hoe lang films en programma’s duren. Met de app kunnen ook opnames op een betrouwbare manier worden gepland en voorgeprogrammeerd.

€1299​,-
€1199,-

Bekijk de Loewe Bild 1.43

 

€1499,-
€1399,- 

Bekijk de Loewe Bild 1.49