Menu

Nieuw: Loewe Bild 2

De Loewe bild 2 is de perfecte keuze voor wie de eenvoud van technologie kan smaken en elke dag weer van een prachtig toestel wil genieten. De essentie, daar draait het bij de bild 2 om. De oled-beeldkwaliteit en de innovatieve lcd-displays staan samen garant voor een geweldige, contrastrijke kijkervaring. De ingebouwde soundbar vooraan vult de kamer met een volumineuze sound. Duitse techniek, hoogwaardige materialen en precies vakmanschap verpakt in een modern design. Dat is de kwaliteit van Loewe

 

Bij aankoop van een Loewe bild 2.43 ontvangt u €200 prijsvoordeel! Van €1699 voor €1499!

Bij aankoop van een Loewe bild 2.49 ontvangt u €200 prijsvoordeel! Van €1999 voor €1799! 

Bij aankoop van een Loewe bild 2.55 OLED ontvangt u €500 prijsvoordeel! Van €2999 voor €2499! 

Bekijk hier de brochure van Loewe 

Een stijlvolle blikvanger in puristisch zwart, dat is de Loewe bild 2 ten voeten uit. Het smalle frame omsluit het platte scherm op een discrete manier. Alle kabels verdwijnen achter de magnetische afdekplaat aan de achterkant, met een bijzonder strak design als resultaat. De Loewe bild 2 is verkrijgbaar in meerdere maten (55”, 49” en 43”) en past dankzij de verschillende opstelsystemen perfect in elk interieur.

De met zwarte akoestische stof overtrokken soundbar is stijlvol in het toestel ingewerkt en het muziekvermogen van 2 x 20 watt levert een krachtige klank op. Bovendien breidt u de sound van de Loewe bild 2 naar believen uit: met oplossingen die variëren van 2.1 stereogeluid tot en met 5.2 surround sound voegt u tot 120 watt geluidsvermogen toe – met dank aan het Loewe klang 1 geluidssysteem. Zo kunt u rekenen op een bijzonder kamervullende en volumineuze geluidservaring. Een praktische extra troef: dankzij de extra blue–toothfunctie streamt u muziek ook rechtstreeks van uw smartphone naar uw televisietoestel.

Elk detail superscherp en overtuigend weergegeven: zo maken de Ultra-HD lcd-displays van de Loewe bild 2.49 en 2.43 het verschil. Het beeld is contrastrijk, helder en kleurrijk, met een viermaal hogere resolutie (3840 x 2160 pixels) dan bij een conventioneel Full HD-toestel. De Loewe bild 2.55 heeft dan weer een innovatief oled-scherm: de zelfoplichtende oled-pixels garanderen optimale zwartwaarden, wat een bijzonder hoog kleurcontrast en een buitengewone diepgang oplevert.