Menu

Beter geluid zag er nog nooit zo goed uit.

Maak kennis met de nieuwe Bose Serie

De nieuwe Bose-serie smartspeakers en smartsoundbars is nu verkrijgbaar, en dat willen we graag met je delen. Luister met één druk op de knop naar je favoriete muziek of regel alles met de Bose Music-app. Wil je meer muziek in meer ruimtes? De nieuwe Bose-smartspeakers en -smartsoundbars werken samen.

Alle nieuwe Bose Smart speakers staan demonstratie klaar in onze showroom aan de Besterdring 87-91 in Tilburg. 

Nieuwe Bose Home Speaker 500

Het breedste geluid uit een smartspeaker.

De Bose Home Speaker 500 levert stereogeluid van muur tot muur uit één enkele speaker. En jij hebt de volledige controle – speel muziek af met behulp van de bediening bovenop of regel alles met de Bose Music-app.

Nieuwe Bose Soundbar 500

Ultrakrachtige prestaties in een ultradun ontwerp.


De stijlvolle Bose Soundbar 500 is bedoeld om te worden gehoord zonder op te vallen. Het slanke formaat past onopvallend onder de tv, terwijl de ruimte wordt gevuld met krachtig geluid. ADAPTiQ®-audiokalibratie optimaliseert de akoestische prestaties van de soundbar op basis van de eigenschappen van jouw kamer. Alles wat je tv nodig heeft.

Nieuwe Bose Soundbar 700

Gemaakt om de beste soundbar te zijn.


De Bose Soundbar 700 biedt een ongekende combinatie van doordacht ontwerp en uitzonderlijk geluid. Van heldere dialogen tot rijk laag, de speciaal ontworpen speakers geven alles wat je hoort sensationele diepte, details en emotie. Ben je klaar om je home entertainment op een nieuwe manier te ervaren?

Je hebt maar één afstandsbediening nodig 

Ben je het zat om uit te zoeken welke afstandsbediening bij welk apparaat hoort? Dat snappen we. Daarom hebben we een afstandsbediening ontworpen die je graag zult gebruiken. De Bose Soundbar 700 Universal Remote wordt met de soundbar meegeleverd en je bedient er al je entertainment mee met één druk op de knop.. De afstandsbediening beschikt over zes presets en alleen de knoppen die je nodig hebt lichten op, zodat het nog gemakkelijker wordt om je favorieten te vinden.  

Bose Smartspeaker 500 Zwart

Bose Smartspeaker 500 Zilver

Bose Sounbar 700

Bose Soundbar 500