fbpx

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op 5-sterrenspecialist

Menu

Ontvang tot €250 euro cashback op uw Sony TV

Het Triluminos display van deze Sony televisie zorgt voor een verbazingwekkend realistische weergave van kleuren.

De krachtige processor van deze 4K OLED-tv zorgt voor een prachtig OLED-beeld dat volledig in harmonie is met het geluid. En dat alles in een beeldschoon One Slate-ontwerp. Laat u meevoeren in geluid om u heen. Zo echt dat het voelt alsof u bij een live concert bent of met de artiest in een opnamestudio staat. Met 360 Reality Audio wordt muziek meeslepender dan ooit. Ontdek hoe levensecht beelden eruit kunnen zien als de details goed zichtbaar zijn. Met de afzonderlijk oplichtende ledzones biedt Full Array LED-technologie realistischer contrast door lichte gebieden lichter te maken en donkere gebieden donkerder. Het contrast wordt nóg intenser dankzij de functie X-tended Dynamic Range™ PRO, die de helderheid aanpast voor fellere highlights en diepere zwarttinten. 

Bij conventionele tv’s, met de speaker onder het scherm, is het geluid vaak niet goed gesynchroniseerd met het beeld. Onze Acoustic Multi-Audio™-technologie gebruikt twee geluidspositionerende tweeters achter op de tv die ervoor zorgen dat het geluid de actie volgt, voor een echt overweldigende ervaring. De onafhankelijke versterkers worden afzonderlijk bediend om de geluidspositionering van deze speakers precies te regelen op gebieden met hoge tonen. Zo worden de geluidsdruk en stabiliteit verbeterd, met ongekend realisme tot resultaat.

Sony BRAVIA OLED en Full Array LED televisies leveren ongekende kwaliteit. Prachtig, gedetailleerd beeld wordt gecombineerd met de Sound-from-Picture Reality™voor geweldige audiovisuele prestaties. Beeld en geluid vormen hierdoor een harmonieus geheel. Profiteer nu en ontvang tot €250 cashback op de deelnemende Sony TV’s.

Deelnemende toestellen:

65”: €200 retour
55”: €100 retour

49”: €100 retour
55”: €100 retour
65”: €150 retour
75”: €200 retour
85”: €250 retour

Log in op uw MySony-account via www.sony.nl. Als u nog geen MySony-account heeft, kunt u dit aanmaken via www.sony.eu/mysony. 

Nadat u bent ingelogd dient u uw product te registreren. Klik hiervoor in het hoofdmenu op uw profiel en selecteer ‘Een nieuw product registreren’.

Vervolgens kunt u uw cashback-claim indienen via www.sony.nl/acties. Selecteer de promotie waaraan u wilt deelnemen. Klik daarna op ‘Claim uw cashback’ en vul uw gegevens in. Om uw registratie te voltooien dient u de originele streepjescode met serienummer uit de verpakking te knippen.Maak hiervan een foto, alsmede een foto van de aankoopbon waarop alle gegevens staan zoals de winkelgegevens, de productnaam en aankoopdatum.

De uiterlijke claimdatum is 22 december

U ontvangt het cashbackbedrag binnen 60 dagen na indienen van de claim