Menu

28 t/m 30 oktober: Open dagen bij Bartels

Kom op vrijdag 28 t/m zondag 30 oktober langs in onze showroom en maak kennis met de nieuwste technieken en innovaties op het gebied van beeld en geluid!

Laat je inspireren

Vrijdag 28 t/m zondag 30 oktober van hebben we in onze showroom in Tilburg onze demo-dagen, waarbij alle nieuwste technieken, innovaties en producten op het gebied van Televisies, HiFi en Domotica zijn te bewonderen. Denk hierbij aan de nieuwste luidsprekers van Bowers & Wilkins, de mooiste design-televisies en handigste technieken op het gebied van smart home en home automation.

Kom dus langs op vrijdag, zaterdag of zondag en laat je inspireren door al het moois dat wij als demo hebben opgesteld!

Wat kun je zoal verwachten?

Devialet luidsprekers

Dit franse luidspreker merk is al jaren bezig met het maken van de mooiste luidsprekers – die ook nog eens heel erg goed klinken. De nieuwste lijn van hun Phantom luidsprekers en de nieuwe aanwinst in het assortiment: De Devialet Dione Soundbar hebben wij klaar staan om te beluisteren.

NU MET GRATIS OORTJES T.W.V. €179,-!

Loewe - Duitse kwaliteit

In onze showroom hebben we als één van de weinige in Nederland een volledige Loewe demoruimte waar we alle nieuwste design-televisies, draadloze luidsprekers en meer van het Duitse kwaliteitsmerk uitgesteld hebben staan. Kijk je ogen uit naar de nieuwste technieken op het gebied van OLED TV’s, draadloos streamen en dit allemaal in een prachtig design.

Design tv-meubels

Behalve prachtige apparaten hebben we bij Bartels ook een groot assortiment aan meubels, beugels en andere manieren om uw apparatuur prachtig neer te zetten of op te hangen. Denk aan mooie tv-meubels van Ardeno, elektrische tv-liften en meer.

En nog veel meer!

Ongeacht uw wensen of budget, hebben wij voor elke droom de juiste producten, oplossingen en installaties. Of het nu gaat om een kleine audio-opstelling of misschien wilt u wel een volledige thuis-bioscoop installeren, alles is mogelijk. Kom dus langs in onze showroom op 30 oktober en doe inspiratie op, overleg met onze adviseurs of kom gewoon een bakje koffie doen.

Locatie

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan uw route