Menu

Panasonic presenteert nieuwste producten

Tijdens CES, de jaarlijkste tech- en elektronica beurs in Las Vegas, presenteerde Panasonic haar nieuwste innovaties voor 2019. Hieronder een overzicht van de producten die Panasonic komend jaar gaat uitbrengen. 

GZW2004 OLED TV

De nieuwe Panasonic GZW2004 high-end OLED televisie is aangekondigd. 

 

Klik hier voor meer informatie 

 

 

 

UB154 Ultra HD Blu-ray speler

Panasonic heeft een nieuwe Ultra HD Blu-ray speler aangekondigd, de DP-UB154. Dit model is een aanvulling op de huidige Panasonic 4K Blu-ray spelers en ondersteunt de HDR10+ dynamic metadata technologie voor een uiterst filmische ervaring.

Klik hier voor meer informatie 

 

 

Technics SL-1500C premium class
direct-drive-draaitafelsysteem

Technics heeft ook het nieuwe SL-1500C Premium Class direct-drive-draaitafelsysteem aangekondigd. De SL-1500C biedt de bekende kenmerkende hoge geluidskwaliteit en is voorzien van een groot aantal originele Technics-technologieën, zoals een kernloze direct-drive-motor en zeer gevoelige toonarm. De SL-1500C is uitgerust met een hoogwaardig Ortofon 2M Red-element en om het afspelen van analoge platen te vereenvoudigen, kan de ingebouwde phono EQ verbinding maken met uiteenlopende apparaten.

Klik hier voor meer informatie 

Technics SL-1210MK7
DJ-draaitafel

Technics heeft de nieuwe SL-1210MK7 direct-drive-draaitafel onthuld. De SL-1210MK7 is de eerste nieuwe standaard dj-draaitafel die in ongeveer negen jaar wordt geïntroduceerd. Dit nieuwe model heeft hetzelfde ontwerp als de eerdere modellen in dezelfde serie en is net zo eenvoudig te bedienen en uiteraard even betrouwbaar en duurzaam als zijn voorgangers. Dit model is voorzien van een kernloze direct-drive-motor en andere geluid verbeterende technologieën en biedt tevens  nieuwe dj-functies, zoals achteruit afspelen.

Klik hier voor meer informatie 

 

Panasonic HTX90N en HF410B
Bluetooth hoofdtelefoons

Panasonic heeft twee nieuwe Bluetooth over-ear hoofdtelefoons aangekondigd. De HTX90N is een aanvulling op de HTX-serie en biedt een retromoderne look in drie kleuren. De HF410B combineert streetstyle met een sportief en eigentijds uiterlijk door het slanke design en is verkrijgbaar in vijf diep matte kleuren.

Technics SL-G700 grand class
netwerk/(SA)CD-speler

Technics onthult de nieuwe SL-G700 netwerk/(SA)CD-speler. Een multisource digitale speler die het merendeel van de huidige audiomedia kan afspelen, van traditionele cd’s/sacd’s tot de nieuwste hi-res streamingdiensten. Dankzij de bekende Technics-technologieën die jitter en ruis tegengaan is de muziekweergave van uitzonderlijke kwaliteit.

Laat muziek mooier klinken vanaf meerdere bronnen met de Grand Class netwerk/(SA)CD-speler:

– Uitzonderlijke muziekweergave dankzij Technics-technologieën die jitter en ruis tegengaan

– Superieur design en circuitlay-out garandeert hoogwaardige signaalverwerking en fantastische geluidskwaliteit

– Fascinerend functiepakket om maximaal te kunnen genieten van muziek vanaf alle bronnen

Klik hier voor meer informatie 

De nieuwe EAH-F70N en EAH-F50B draadloze hoofd- telefoons van Technics voor een krachtige audio beleving

– Voor fijne nuances en getrouw dynamisch geluid

– Krachtige bastonen en ruimtelijke ambiance

– Aan hoge resolutie equivalente draadloze geluidsweergave dankzij LDAC/apt-X HD

 

Hybride actieve ruisonderdrukking – 3 modi (alleen EAH-F70N)

Het hybride ruisonderdrukkingssysteem combineert twee verschillende systemen om een uitstekende ruisonderdrukking mogelijk te maken. Er zijn drie ruisonderdrukkingseffecten waaruit een keuze kan worden gemaakt, afhankelijk van de situatie.

Het hybride ruisonderdrukkingssysteem gebruikt twee verschillende systemen: het feedforward-systeem, dat gebruikmaakt van een microfoon die is bevestigd aan de buitenkant, en het feedback-systeem, dat gebruikmaakt van een microfoon die vlakbij de driver zit die zich bij het oor bevindt. Daarnaast werd het circuit zo ontworpen dat het een verbeterde ruisonderdrukking biedt.