Menu

PRATEN MET BLUESOUND MET STEMSVAARDIGHEDEN

Bluesound ondersteunt nu spraakbesturing met behulp van Amazon Alexa. 

Muziekervaring door ermee te praten

De BluOS vaardigheden en Echo apparaten reageren op je stem. Zo kan je altijd muziek luisteren zonder toegang te hebben tot de app.

“Alexa, vraag Blue Voice … ”.

Alexa “Skill” integration

Door de Alexa ‘Skill’ integration kan Bluesound spraakgestuurd worden. De ‘Skill’ met ‘BluVoice’ is de motor die alle spelers bedient. Ook als je de eerste generatie spelers hebt. 

SPRAAKBESTURING INSTELLEN VOOR ALEXA

STAP 1

Sluit je Bluesound-speler aan en download de BluOS-app om de speler met je Wifi te verbinden. Download de nieuwste versie als de app daarom vraagt.

STAP 2

Download en start de meest recente versie Amazon Alexa app. Volg de instructies van de Alexa app om je Alexa capabel apparaat zoals bijvoorbeeld de “Echo” of “Echo Dot” in te stellen.

STAP 3

Zoek in de Amazon Alexa-app naar de vaardigheidsbibliotheek voor BluOS en activeer de stemvaardigheid.

STAP 4

Met de vaardigheid die in de Alexa-app is toegevoegd, start je de BluOS Controller-app en open je de linker navigatielade, selecteer je Muziekservices en selecteer je Amazon Alexa.

STAP 5

Stel de naam van de speler in (dit zal ook uw spelernaam in BluOS veranderen) en vervolgens inloggen op uw Amazon-account.

STAP 6

Je kunt nu je standaardspeler kiezen en de kamernaam instellen door te zeggen: “Alexa, vraag Blue Voice om de standaardspeler in te stellen op [kamernaam]”.