fbpx

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op 5-sterrenspecialist

Menu

SAMSUNG SERO & SERIF

Ontdek een slimmere manier om TV te kijken

Maak kennis met een geheel nieuwe manier van televisiekijken met deze innovatieve Samsung The Sero Lifestyle televisie. Deze Samsung The Sero (Koreaans voor ‘verticaal’) is een nieuw soort televisie voor de nieuwe media. Deze prachtige 43-inch 4k UHD QLED-televisie is speciaal ontwikkeld voor diegenen die veel actief zijn op social media en multimedia bekijken met behulp van een Android of iOS smartphone.

Op social media wordt er veel content geplaatst die verticaal is opgenomen. Het overbrengen van deze content naar een de televisie levert vaak een smal beeldformaat met lelijke zwarte balken. Bij het tonen van verticale content doet deze Samsung televisie iets revolutionairs; de televisie detecteert de oriëntatie van de smartphone en draait het gehele beeldscherm geheel automatisch 90 graden om zijn as. Hiermee is Samsung de eerste fabrikant ter wereld die een dergelijke innovatieve oplossing aanbiedt.

The Serif verandert de manier waarop we TV’s zien en gebruiken in ons dagelijks leven. Wij willen je kennis laten maken met alles wat The Serif kan betekenen voor jouw leven. In tegenstelling tot gewone TV’s die zijn ontworpen om tegen de muur te staan, ziet The Serif er van de voor- en achterkant en van de zijkanten schitterend uit.
Hij past overal in de kamer, ook vrijstaand in het midden. Waar je hem ook neerzet,
The Serif past perfect in jouw interieur.

De Samsung The Serif heeft een QLED scherm. Dit scherm is uitgerust met minuscule Quantum dots die licht omzetten in kleuren. Hierdoor geeft de tv een kleurvolume van 100% weer.

Met de nieuwste Samsung Serif tv krijg je net als met de andere QLED tv’s toegang tot de Ambient Mode. Hiermee bekijk je diverse kleuren of kunstwerken op het scherm. Wanneer je een foto van je muur maakt, toon je het patroon van je behang op de tv. Op deze manier integreer je de tv naadloos in je interieur.