Menu

Reviews

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. We zijn heel erg blij met deze waardering! Klanten geven onder andere aan blij te zijn met de professionaliteit en deskundigheid van ons team. Door onze jarenlange ervaring in de hifi,tv en domotica – al meer dan 50 jaar –  werken wij dagelijks met de nieuwste technieken en kennen deze voor ons weinig geheimen meer. Deze expertise zetten wij graag in om u te ondersteunen en te adviseren bij de aankoop en zeker zo belangrijk, bij de installatie en service na de aankoop.

Deel uw ervaring en help ons!

Wij willen onze service constant te verbeteren. Dit is een duurzaam en langdurig proces. Om onze service te perfectioneren ontvangen wij graag uw feedback. Wilt u zo vriendelijk zijn om ons te helpen en een review achter te laten? U kunt ons helpen met één klik op onderstaande knop!

Uit 420 reviews scoren wij gemiddeld een 9

Vele waren u voor:

“Ik voelde me niet alleen klant, maar een gast in de winkel. Goeie eerlijke service aan huis”

 

- Meneer Dekkers

“Goede service aan huis, en bij kort bezoek/of advies niet altijd voorrijkosten in rekening. Vakkundige en ervaren medewerkers. Vandaar liever hier zaken mee doen ipv megawinkels!”

- Meneer van Herpt

“Fijn om persoonlijk geholpen te worden Afgestemd advies van iemand die er verstand van heeft Zorgvuldige hulp aan huis”

- Mevrouw van Esch

“Wij hebben erg goede ervaringen en hebben inmiddels de laatste 10 jaar alle geluidsapparatuur van ons en bij mijn dochter en schoonzoon en bij mijn vader bij Bartels gekocht.”

- Meneer / mevrouw van Beers

“Kennis van zaken, goede klanthouding, service.”

 

- Meneer van Baal

“Prima service! Erg klantgericht en een top aanbod”

 

- Mevrouw van Hoeven