Beoordeling 9.1 gebaseerd op 160 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Menu

Ontvang twee tickets voor de Grand Prix van Oostenrijk

Dichterbij kom je niet

Samsung QLED brengt de race in je huiskamer tot leven. Alle details zijn zo levensecht dat het lijkt alsof je het asfalt, het rubber en de brandstof kunt ruiken. 
Deze ervaring wordt helemaal werkelijkheid met twee weekendtickets voor de Grand Prix van Oostenrijk. Bovendien maak je ook nog eens kans op een unieke VIP treatment. 

Ontvang twee tickets

Op 30 juni 2019 wordt de Grand Prix van Oostenrijk gereden. Ook dit jaar zullen de tribunes van de Red Bull Ring oranje kleuren. Dankzij de aankoop van je Samsung QLED TV ben je er samen bij. Je ontvangt twee weekendtickets met lanyard en twee T-shirts t.w.v. €499. 

En bij QLED 8K-promotiemodellen ontvang je ook een unieke code waarmee je €200 euro korting krijgt op je verblijf bij een boeking via Sport Stadion. 

VIP treatment

Als je een promotiemodel QLED TV koopt en registreert, maak je ook kans op een onvergetelijke Grand Prix-beleving. Ontvang een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Oostenrijk, compleet met overnachting en diner. Ook bezoek je paddock en ontmoet je het team!