Samsung The Wall - Vraag nu een offerte aan

The Wall

Ontdek The Wall All-in-One

Til je meetings naar een hoger niveau

The Wall is een klasse apart, met spectaculaire beelden die een opvallend statement maken in elk bedrijf of luxe woonomgeving. De ongeëvenaarde beeldkwaliteit zorgt voor de ultieme kijkervaring, terwijl eenvoudige installatie en beheer de bediening van The Wall moeiteloos maken.

The Wall is het toppunt van innovatie. Hij biedt voortdurend nieuwe mogelijkheden om ongeëvenaarde visuele statements te maken. Door het LED-paradigma opnieuw te definiëren, lost The Wall nu de grootste uitdaging van de industrie op, door de installatie drastisch te verbeteren. The Wall, laat het uw bedrijf transformeren.

Indrukwekkende visuals als geen enkel ander

Een diepzwarte achtergrond bedekt het scherm met perfecte uniformiteit, waardoor een naadloos canvas ontstaat voor zuiverdere zwartniveaus met verbeterde diepte die een ongeëvenaard contrast en onberispelijke details opleveren.

Samsung The Wall - Vraag nu een offerte aan

Kleuren komen tot leven met spectaculaire levendigheid om scènes na te bootsen alsof je er zelf bij was. Smallere golflengten produceren RGB-kleuren die twee keer zuiverder en nauwkeuriger zijn dan bij conventionele LED’s.

Samsung The Wall - Vraag nu een offerte aan

Elke seconde content wordt direct geanalyseerd en geoptimaliseerd voor een perfecte beeldkwaliteit. De krachtige AI-processor levert superieure beelden in elk formaat tot 4K resolutie, verbetert het contrast en verwijdert ruis.

Samsung The Wall - Vraag nu een offerte aan

Het installatieproces, opnieuw uitgevonden

Voorgemonteerde installatie

De Wall All-in-One vereenvoudigt de installatie drastisch door de achtergrondplaten te docken en slechts drie of vier vooraf ingestelde modules op te hangen, afhankelijk van de schermgrootte. De installatie duurt nu slechts twee uur voor twee personen om het scherm te voltooien.

Installatie in 4 simpele stappen:

Samsung The Wall - Vraag nu een offerte aan

Automatische configuratie instellen

Ingebouwde control-box

Tijdrovende configuratie tussen bedieningskast en LED-paneel is niet langer nodig. Bij de Wall All-in-One is de besturingskast geïntegreerd in het beeldscherm, waardoor een omslachtig configuratieproces overbodig wordt en het beeldscherm sneller in gebruik kan worden genomen.

Samsung The Wall - Vraag nu een offerte aan

Oogverblindend dynamisch bereik

Micro HDR

Verleg de grenzen van conventionele schermen met geavanceerde HDR-beeldverfijningstechnologie om de ideale piekhelderheid en het contrast in elke scène te belichten voor nauwkeurige, levensechte beelden.

Samsung The Wall - Vraag nu een offerte aan

Kritische beslissingen zonder complexiteit

Simpele keuze uit 3 modellen

De Wall All-in-One verwijdert complexe elementen die traditioneel met LED-schermen worden geassocieerd, en creëert een gestroomlijnd aankooptraject. Koop nu op basis van slechts twee factoren – resolutie en grootte – zonder complicaties als pixel pitch of configuratie.