Menu

Tot wel €500 retour op de nieuwe Samsung QLED 2019

Verleg je grenzen met de Samsung QLED TV. Kies een 55, 65, 75 of zelfs een 82 inch QLED TV en ga groter voor de ultieme kijkervaring. Geniet van ongekend scherp beeld met levensechte kleuren. Ontvang tot wel €500 retour bij aankoop van een promotiemodel QLED TV. Je herkent deze promotiemodellen aan de button op de webshop.

Quantum Processor

QLED is uitgerust met een krachtige processor met unieke Samsung-technologie. De intelligente ‘machine learning’-processor optimaliseert de helderheid van het scherm en de geluidsinstellingen. Tevens maakt deze processor de TV razendsnel, met een druk op de knop kijk je binnen 1 seconde naar je favoriete serie op Netflix

 

Ambient Mode

Ambient Mode verandert de manier waarop we onze TV gebruiken. Als hij uit staat, gaat de TV volledig op in je interieur door het tonen van decoratieve patronen die matchen met je interieur of handige informatie tonen. 

 

Apple TV-app en AirPlay 2

Je kunt nu op je QLED met de nieuwe Apple TV-app de nieuwste films kopen, huren en kijken. Met geïntegreerde AirPlay 2 stream je de content van je Apple-apparaten naar het grote scherm.

Hoe werkt deze promotie?

Registreer je promotiemodel op samsung.com/nl/promo

Actie loopt van 07/10/2019 – 24/11/2019