Menu

Sony introduceert de voordelige WH-XB700 draadloze EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Gestroomlijnde vormgeving en luistercomfort

De gestroomlijnde en elegante WH-XB700-hoofdtelefoon heeft een opvallend, eenkleurig accent op de behuizing en past daarmee bij elke look. De zachte, gevoerde oorschelpen zitten comfortabel, ook als u de hoofdtelefoon langdurig draagt. Dankzij het draaibare ontwerp kunt u zo lang u wilt naar uw favoriete albums luisteren.

Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen

Voer met gemak een gesprek, zelfs wanneer u naar muziek luistert. Druk simpelweg op de multifunctionele knop, de middelste van de drie knoppen op de hoofdtelefoon, en bel handsfree via geselecteerde smartphones. Wissel gemakkelijk tussen muziek en geprekken zonder uw hoofdtelefoon af te zetten..

NFC en Bluetooth® bieden directe connectiviteit

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.

Een lange batterijlevensduur om onafgebroken te kunnen luisteren

Na maar 4 uur opladen kunt u ongeveer 30 uur afspelen, zodat u de hele dag door naar uw favoriete nummers kunt luisteren.

Word slimmer met spraakondersteuning

Plan uw dag met vragen aan uw assistent op de smartphone via de ingebouwde microfoon van de hoofdtelefoon. Geniet van entertainment, blijf in contact met vrienden, krijg informatie, luister naar muziek en meldingen, stel herinneringen in en meer.

Bekijk de 2 kleuren: