Menu

Spectral Smart furniture

Innovatieve oplossingen zoals de onzichtbare integratie van sound systemen hebben een groot statement gemaakt. Op dit moment is Spectral een begrip als het gaat om Smart furniture.

We zien de ontwikkeling een ware vlucht nemen. Informatie technologie, entertainment elektronica en telecommunicatie waren voor een paar jaar terug nog aparte werelden. Nu zijn deze werelden niet meer van elkaar te scheiden dankzij de smartphone. E-mailen, surfen op het internet, foto’s maken, muziek luisteren, berichten verzenden, films kijken en bellen, en dat allemaal met slechts één apparaat.

Maar hoe ‘smart’ de nieuwe telefoons of tablets ook zijn, ze hebben allemaal 1 nadeel. Als we onderweg zijn nemen we genoegen met het beperkte beeldformaat en geluidkwaliteit van de mobiele apparatuur maar thuis verlangen we meer. Vanaf de bank willen we muziek met maximale kwaliteit en een lekker volume. We willen foto’s als een diapresentatie op de televisie af kunnen spelen en films van het intenet gemakkelijk op de televisie kunnen streamen.

Spectral heeft er zijn missie van gemaakt om deze digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren.

Spectral Scala

Spectral NEXT

Vrijheid is iets waardevols. Ook bij het ontwerpen van uw eigen interieur. Scala geeft u deze vrijheid! Lowboards in drie breedtes en talrijke uitvoeringen zorgen voor eindeloze combinatiemogelijkheden. Voor een perfecte aanvulling zijn er de hangkasten van de nieuwste modellijn Wall. Leuk om naar te kijken. Gemakkelijk om samen te stellen. 

Scala is misschien wel het mooiste zwevende tv-meubel voor elk interieur

Hier en nu. Leef in het moment. Streamen, feesten, relaxen, alles is mogelijk. De nieuwste modellijn concentreert zich op de basics maar biedt toch heel veel. Een grandioos design, slimme techniek en grenzeloze combinatie mogelijkheden. De Next tv-meubels zijn spannend, innovatief en niet geheel onbelangrijk: heel mooi, betaalbaar en een echt origineel lowboard tv-meubel van Spectral. Neem bijvoorbeeld de Playbar van Sonos, deze soundbar voelt zich helemaal thuis samen met Sonos Sub in de Next soundbar tv-meubels.

Spectral soundbar integratie

Smart Light

Smart Docks

Smart Charge

Eén meubel, veel verschillende soundsystemen. Achter een stoffront kunt u soundbars van verschillende fabrikanten onderbrengen. De universele soundbar adapter beschikt over een frame voor talrijke gangbare soundbars. Daarnaast biedt het plaats voor randapparatuur en bij de grotere modellen ook voor een subwoofer.  

Spectral Smart Light zorgt voor een zachte, sfeervolle achtergrondverlichting. Onzichtbaar ingebouwde LED-verlichting geeft een warm licht op uw muur en verlicht hiermee de contouren van uw lowboard. De LED-strips worden zowel aan de bovenkant als de zijkanten van uw tv meubel geplaatst. Met een comfortabele touch-bediening kunt u het licht aan en uit zetten.

Voor de modellen Ameno, Next
en Cockpit is er een speciale standaard voor een iPhone, iPod touch en iPad beschikbaar. De Smart Dock en de bijbehorende bekabeling zit verborgen onder het oppervlak van de tv meubels. Het enige wat u ziet is een uitsparing met een standaard. Over de uitsparing kunt u uw mobiele apparaat eenvoudig op het standaard neerzetten zodat deze automatisch kan worden opgeladen. Foto’s, video’s en muziek kunt u nu rechtstreeks op het soundsysteem en de televisie afspelen.

Dankzij de nieuwe Smart Charge technologie hoeft u de smartphones alleen maar op uw tv meubel te leggen en het laadt al op. De overdracht van audio en video bestanden gaat via WiFi of Bluetooth.