Menu

Tot €700 cashback op de BRAVIA A80 series OLED 2023

Ontvang tot €700 cashback bij aankoop van een deelnemend actiemodel Sony BRAVIA OLED TV (+ soundbar)

Ontvang tot €700 cashback bij aankoop van een deelnemend actiemodel Sony BRAVIA OLED TV (+ soundbar)

Krijg tot wel €400 terug bij aankoop van een Sony-tv tussen 1 april en 30 juni 2023. Deze actie is beschikbaar bij deelnemende winkels in Nederland en is geldig op geselecteerde Sony-tv’s uit 2023. Ook krijg je, wanneer je een Sony Soundbar koopt tegelijk met jouw nieuwe Sony TV, tot wel €300 éxtra cashback. Bekijk de soundbar actie hier.

Als je op zoek bent naar een nieuwe tv, dan is dit het perfecte moment om te investeren in een Sony-tv. Met hun jarenlange ervaring en technologische innovaties, biedt Sony een ongeëvenaarde kijkervaring. Of het nu gaat om het kijken van films, series of sportwedstrijden, Sony-tv’s leveren altijd de hoogste beeld- en geluidskwaliteit.

Het enige wat je hoeft te doen om gebruik te maken van deze actie, is het registreren van je aankoop op de actiepagina en het uploaden van een kopie van je aankoopbewijs. Zodra de registratie is goedgekeurd, ontvang je het cashback-bedrag op je rekening. De hoogte van het cashback-bedrag varieert afhankelijk van het type Sony-tv dat je koopt, dus het is belangrijk om de voorwaarden op de actiepagina goed te lezen.

Bekijk de actieproducten:

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route