fbpx

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op 5-sterrenspecialist

Menu

Tot wel €900 retour bij Samsung QLED en soundbars

Ontvang tot €900 retour bij aankoop van een Cinematic Q-series Soundbar en/of QLED TV

Ervaar de diepte en details van elk beeld met 33 miljoen pixels voor ongekende helderheid met een resolutie vier keer hoger dan 4K. De Quantum Processor 8K zorgt ervoor dat je altijd de best mogelijke beeldkwaliteit ervaart, ongeacht de beeldkwaliteit van de originele bron.  

Als je normaalgesproken een soundbar aansluit op je TV, gaan de speakers van de TV uit. Samsung heeft voor zijn 2020 QLED Q-series Soundbars een unieke audiotechnologie ontwikkeld; de speakers van de soundbar werken samen met de speakers aan de boven-, onder- en zijkant van je QLED TV. Zo creëer je de meest meeslepende geluidservaring voor je QLED TV met Soundbar.

De processor is bepalend voor de algemene beeldkwaliteit van een TV. QLED’s krachtige en intelligente Quantum Processor 8K zorgt voor alle beeldbewerking. Het verwijdert ruis, maakt randen scherper en herstelt de kleinste details. Bovendien houdt hij rekening met de omgeving waarin je kijkt, zodat je altijd van optimaal contrast en gepaste helderheid geniet. Ook past de processor het volume aan op basis van het achtergrondgeluid zodat je altijd geniet van de meest intense klanken. 

Tot €500 retour bij een QLED TV, tot €200 retour bij een Soundbar. Koop ze allebei en verdubbel het retourbedrag op uw soundbar en ontvang tot €900 retour! De verdubbeling van de korting is geldig op producten die Q-Symphony ondersteunen. 

Bekijk hieronder alle deelnemende modellen: