fbpx

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op 5-sterrenspecialist

Menu

Fantastisch beeld uit het zicht

Een televisie is tegenwoordig bijna onmisbaar, maar wanneer de TV niet aanstaat heeft u een groot zwart vlak in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Bartels HiFi, TV en Domotica denkt graag met u mee om de televisie uit het zicht te laten verdwijnen.

Met een TV lift is het mogelijk om de televisie in een meubel of bed te ‘verstoppen’. Zo is het grote zwarte vlak niet ongebruikt aanwezig. U krijgt hierdoor meer vrijheid de kamer naar uw wens in te richten en hoeft weinig rekening te houden met de plaats van de TV. De televisie kan op een stijlvolle manier worden opgeborgen.

Ook is het mogelijk om de televisie uit de vloer te laten komen. De TV lift wordt dan verzonken in de vloer gemonteerd.

Daarnaast is ook een horizontale verplaatsing van de TV mogelijk. Hier mee kunt u een televisie zijdelings te voorschijn laten komen uit bijvoorbeeld kast of muur.

Een andere mogelijkheid is om de TV uit het plafond te laten komen

Uiteraard kan Bartels HiFi, TV en Domotica dit bij u installeren en wanneer nodig in overleg met uw architect, aannemer of elektriciën.

GROTE SHOWROOM MET DIVERSE LUISTERRUIMTES Ons kwalitatief hoogwaardig assortiment is samengesteld uit de beste merken tegen de beste prijzen. Beleef de definitie van genieten in onze showrooms en luisterruimtes. Onze vakmensen adviseren en begeleiden u graag en deskundig, zodat u jarenlang optimaal geniet van uw investering. Ook na uw aanschaf blijft Bartels een belangrijke rol spelen bij bezorging en professionele installatie.