Beoordeling 9.1 gebaseerd op 158 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Menu

Thorens TD 907 BC (Wit) (Zonder tonearm)

Thorens TD 907 BC (Wit) (Zonder tonearm)

10.695,00

✔ Gratis specialistisch advies. Bel naar 0135431489
✔ Veilig bestellen
✔ Bij Bartels beleeft u de definitie van genieten!
✔ Bij ons maakt u kennis met alle top merken!
✔ Gratis thuisbezorgd!
✔ Eigen technische dienst

Beschrijving

De nieuwe serie draaitafels grijpt terug op de subchassis draaitafels waar Thorens in het pre-cd tijdperk groot mee is geworden. De TD 150, TD 160 en TD 170 zijn klassiekers die nog steeds worden gebruikt. Thorens heeft oude en nieuwe inzichten gebruikt bij de bouw van de 900-serie.

Het chassis van de 900-modellen steunt op drie springveren, die het gewicht exact gelijk verdelen, zodat het draaiplateau geen vibraties van de ondergrond kan overnemen. De veren kunnen vanaf boven worden afgesteld en de draaitafel hoeft dus niet te worden omgedraaid. Ook twee van de drie voeten waar de draaitafels op staan, zijn vanaf boven te verstellen.

Het hoofdlager is gemaakt van brons en teflon en de as is van staal. Dit geeft volgens Thorens een vloeiende omwenteling en constante belasting van de motor. Het subchassis van alledrie modellen is gemaakt van Tricom. Dit is een composiet van aluminium en POM (polyacetaal) met uitstekende dempende eigenschappen en een hoge stijfheid. De motor zit op het subchassis gemonteerd. De verschillen tussen de drie draaitafels moeten vooral gezocht worden in een betere demping en isolatie van het hoofdlager en de bevestiging van de arm.

Onze Service

✔ Gratis specialistisch advies. Bel naar 0135431489
Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 0135431489, mailen kan natuurlijk ook naar [email protected] of kom langs in onze showroom!

✔ Veilig bestellen
U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom!

✔ Bij Bartels beleeft u de definitie van genieten!
Al bijna 60 jaar is Bartels Hifi Tv Domotica de specialist in beeld- en geluidsapparatuur. Daarmee zijn we een begrip in Brabant. Bij ons maakt u kennis met alle topmerken.

✔ Bij ons maakt u kennis met alle top merken!
Zowel online als in onze showroom in Tilburg maakt u kennis met alle top merken.

✔ Gratis thuisbezorgd!
Bij Bartels is de verzending van uw bestelling binnen Nederland altijd gratis.

✔ Eigen technische dienst
Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte apparaat of komt u er niet helemaal uit met de installatie. Wij helpen u graag verder.

Ervaar het in onze winkel!

Persoonlijk advies?

Demonstratie afspraak maken