Beoordeling 9.1 gebaseerd op 158 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Menu

SONOS ONE Wit

SONOS ONE wifi speaker geschikt voor multi-room speakersysteem

Prijs:229,00 189,00

✔ Gratis specialistisch advies. Bel naar 0135431489
✔ Veilig bestellen
✔ Bij Bartels beleeft u de definitie van genieten!
✔ Bij ons maakt u kennis met alle top merken!
✔ Gratis thuisbezorgd!
✔ Eigen technische dienst

Binnen 1 werkdag gratis bij u thuisbezorgd!

Beschrijving

De nieuwe SONOS ONE lijkt op de bekende PLAY:1, maar is door verschillende upgrades wezenlijk anders. Met deze upgrades is de SONOS ONE klaar voor de toekomst.

De microfoons die in de ONE zijn geplaatst zorgen ervoor dat de speaker met de stem bediend te worden. De stembediening is niet direct bij lancering beschikbaar in het Nederlands. De stembediening zal op een later tijdstip door SONOS middels een update aangeboden worden.

Daarnaast maken de microfoons gebruik van een stemassistent mogelijk. Gebruik van Alexa, de stemassistent van Amazon, is direct bij lancering te gebruiken, maar nog niet in het Nederlands, op de SONOS ONE. In 2018 wordt ook de Google Assistant toegevoegd aan deze nieuwe speaker.

Natuurlijk is de SONOS ONE niet alleen om tegen te praten, het is vooral de speaker waar u naar wilt luisteren. De speaker levert  geluid wat indrukwekkend klinkt, gelet op zijn formaat, zoals u dat van SONOS gewend bent.  De SONOS ONE heeft de mogelijkheid een paar te vormen met een andere ONE, zodat er door beide speakers een stereo geluid in de kamer wordt afgespeeld.

De, vernieuwde, SONOS-app gebruikt u om uw SONOS-systeem te bedienen. U kunt via de app de muziek en volume per speaker regelen. De SONOS-app is verkrijgbaar voor iOS en Android.

 

SONOS ONE streaming multiroom speaker wifi

Extra informatie

Kleur

,

Onze Service

✔ Gratis specialistisch advies. Bel naar 0135431489
Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 0135431489, mailen kan natuurlijk ook naar [email protected] of kom langs in onze showroom!

✔ Veilig bestellen
U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom!

✔ Bij Bartels beleeft u de definitie van genieten!
Al bijna 60 jaar is Bartels Hifi Tv Domotica de specialist in beeld- en geluidsapparatuur. Daarmee zijn we een begrip in Brabant. Bij ons maakt u kennis met alle topmerken.

✔ Bij ons maakt u kennis met alle top merken!
Zowel online als in onze showroom in Tilburg maakt u kennis met alle top merken.

✔ Gratis thuisbezorgd!
Bij Bartels is de verzending van uw bestelling binnen Nederland altijd gratis.

✔ Eigen technische dienst
Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte apparaat of komt u er niet helemaal uit met de installatie. Wij helpen u graag verder.

Ervaar het in onze winkel!

Persoonlijk advies?

Demonstratie afspraak maken