Beoordeling 9.1 gebaseerd op 158 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Menu

Arcam FMJ A39

Geïntegreerde versterker, 2×120 Watt, Class G (class A tot 20W)

1.799,00

✔ Gratis specialistisch advies. Bel naar 0135431489
✔ Veilig bestellen
✔ Bij Bartels beleeft u de definitie van genieten!
✔ Bij ons maakt u kennis met alle top merken!
✔ Gratis thuisbezorgd!
✔ Eigen technische dienst

EAN: 506013360240-8 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De A39 geïntegreerde versterker is een belangrijke stap voorwaarts door de ingenieurs van Arcam. Met de ambitie om alles wat is geleerd is in bijna 40 jaar te verwerken in een versterker zet de A39 een nieuwe standaard van toonaangevende geluidskwaliteit voor de best mogelijke weergave van uw muziek.

Met een klasse G versterker, een ringkernvoeding, een akoestisch gedempt chassis, eindtrappen met complementaire transistors en uitzonderlijk lage vervorming en ruis is de A39 in staat om muziek met al zijn originele gezag en detail te reproduceren. Wees gerust, u zult muziek horen zoals de artiest het heeft bedoeld.

De A39 is ontworpen om de competitie te overtreffen met 120 watt per kanaal bij 8 Ohm en 240 watt bij 4 Ohm, gebruikmakend van de vermogensreserves van onze nieuwste generatie klasse G topologie die zowel slim als efficiënt opereert. De gemeten vervorming is minder dan één deel per miljoen waaruit blijkt dat deze enorme kracht te leveren is met totale controle en finesse.

Er is grote vooruitgang geboekt in het verbeteren van audiobronnen en luidsprekers in de afgelopen jaren, en de tijd rijp is om het versterkerontwerp daarbij te laten aansluiten. Deze baanbrekende versterker moet beluisterd worden door muziekliefhebbers die begrijpen dat de kracht niets is zonder controle.

Specificaties:

Geïntegreerde versterker met dubbele luidsprekeruitgangen
2x 120 Watt klasse G versterker, 20 Watt in klasse A
Powersupply voor 6 Volt rSerie producten
CR902 systeem afstandsbediening
Configureerbare phono-input voor lijn/MM
0,5 Watt stroomverbruik in standby

 

Geïntegreerde versterker, 2×120 Watt, Class G (class A tot 20W)

Onze Service

✔ Gratis specialistisch advies. Bel naar 0135431489
Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 0135431489, mailen kan natuurlijk ook naar [email protected] of kom langs in onze showroom!

✔ Veilig bestellen
U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom!

✔ Bij Bartels beleeft u de definitie van genieten!
Al bijna 60 jaar is Bartels Hifi Tv Domotica de specialist in beeld- en geluidsapparatuur. Daarmee zijn we een begrip in Brabant. Bij ons maakt u kennis met alle topmerken.

✔ Bij ons maakt u kennis met alle top merken!
Zowel online als in onze showroom in Tilburg maakt u kennis met alle top merken.

✔ Gratis thuisbezorgd!
Bij Bartels is de verzending van uw bestelling binnen Nederland altijd gratis.

✔ Eigen technische dienst
Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte apparaat of komt u er niet helemaal uit met de installatie. Wij helpen u graag verder.

Ervaar het in onze winkel!

Persoonlijk advies?

Demonstratie afspraak maken