Menu

Arcam | rPhono | Voorversterker

Arcam | rPhono | Voorversterker

499,00
Categorieën: ,

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Arcam | rPhono | Voorversterker

De Arcam rPhono is ontworpen met doel om een ingebouwde phono-versterker te vervangen. Daarnaast is het mogelijk om met de Arcam een draaitafelaansluiting toe te voegen aan uw bestaande versterker. Dit apparaat is één van de nieuwste toevoegingen aan de rSeries. Het Britse bedrijf Arcam geniet al van meer dan veertig jaar analoge audio-expertise en dit is terug te herkennen in de kwaliteit van de rPhono onderdelen. De lay-out is geoptimaliseerd om ruis en vervormingen te minimaliseren. De PCB, die meerlaags is opgebouwd, stelt de Arcam ontwerpers in staat om de kwaliteit van het grondvlak te maximaliseren. Hierdoor wordt interferentie tussen de componenten verder verminderd. Door het gebruiken van meerdere, geluidsarme regelbare voedingen verzorgd de rPhono het zuiverste signaal af te leveren aan de audiofiele kwaliteitsuitgang.

Prachtige, ingetogen uitstraling

De rPhono is een kleine eenheid en aluminium behuizing en is ongeveer zo groot als een typisch paperback-boek. De prachtige afwerking met scherpe randen geeft het apparaat een slanke en ingetogen uitstraling. De Arcam is uitgerust met een indicatielampje, welke aan geeft of het apparaat werkt. Als u de achterkant bekijkt, wordt het echter een stuk interessanter. Aan de achterkant vindt u namelijk alle speciale ingangen voor bewegende magneten en bewegende spoelcartridges, samen met aanpassingen voor impedantie (MC), ingangscapaciteit (MM) en een rij versterkingsinstellingen die variëren van 30dB tot de indrukwekkende 82dB.

Dankzij alle functies, waar de rPhono, over beschikt kunt u genieten van een optimale afstemming van de cartridge van uw platenspeler. De rPhono is kortom de perfecte oplossing voor de vinylliefhebber. De precisiecomponenten geven een geweldige RIAA-respons en toonaangevende prestatiecijfers. Dat betekent dat alle muziekliefhebbers van rPhono hiervan kunnen genieten. De rPhono-voorversterker uit de rSeries van Arcam is geschikt voor zowel MC- als MM-elementen. Het frequentiebereik loopt van 20 Hz tot 50 kHz. Wanneer het Rumble-filter is geïmplementeerd loopt het frequentiebereik op van 45 Hz tot 50 kHz. 

 

 

Kenmerken voorversterker:

  • Bewegende spoel en magneet;
  • Ingangsimpedantie: 50 tot 550Ω
  • Rumble-filter;
  • Precisie RIAA-filterrespons;
  • Hoogwaardige audiocircuits;
  • Gewicht: 1,1 kg;
  • Bekijk ook de rPlay;
  • Afmetingen (in mm): 194 (breedte) x 44 (hoogte) x 124 (diepte).

 

Extra informatie

Merk

Arcam

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Artikelnummer:

5060133602620


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.