Vloerstaande luidspreker

Audiovector QR 3 | Dark Walnut Veneer

1.300,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Productbeschrijving

QR 3, de nieuwe vloerstaander

Het design van deze Audiovector QR 3 vloerstaande luidspreker heeft als doel om de meest geavanceerde technologie te verpakken in een feilloos ontwerp. Deze luidspreker kenmerkt zich door een groots en adembenemend geluid, geschikt voor het weergeven van ieder gewenst muziekgenre.

De Gold Leaf Air Motion Tweeter

De tweeter van deze luidspreker, de fascia plate, is gefabriceerd uit één stuk Aerospace Grade Aluminum. Daarnaast is de tweeter met uiterste precisie afgewerkt, geglasstraald en geborsteld waarna deze is geanodiseerd in een fraaie Tungsten Titanium grijze kleur. De Gold Leaf Air Motion Tweeter beschikt over een roze-gouden verspreidende gaas, die fungeert als een S-stop filter. Dit zorgt ervoor dat sisklanken nauwkeurig worden gecontroleerd.

Pure Piston Dual Magnet Bass Driver

De nieuwe Audiovector luidspreker drivers zijn in staat om over verschillende octaven binnen het frequentiebereik geluid weer te geven zonder enige vervorming. Dit resulteert in muziek die warm, precies en gedetailleerd klinkt, alsook dynamisch en muzikaal.

Hoogte (cm) 94,2 Breedte (cm) 19 Diepte (cm) 23,2 Frequentiebereik 30 – 45.000 Hz Gevoeligheid (8 ohm) 90 dB Impedantie 4-8 ohm Type speaker 2.5-weg
Maak een afspraak in onze showroom
Advies of meer informatie nodig?

Neem contact met ons op en vraag advies aan één van onze specialisten. Ontdek welk product het beste past bij jou.

Gegevens en specificaties
Meer informatie over de Audiovector QR 3 | Dark Walnut Veneer?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Extra informatie

Merk

Audiovector

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Vloerstaande luidspreker

Audiovector QR 3 | Dark Walnut Veneer

1.300,00

per stuk
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.