Wandluidspreker

Audiovector QR Wall | Black Piano

750,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Productbeschrijving

QR Wall, de nieuwe perfecte rear luidspreker voor surround systemen

De Audiovector QR Wall is een fraaie, compacte luidspreker voor aan de muur. Deze luidspreker is eveneens te gebruiken als zij- of achterluidspreker in een surround systeem. Daarnaast kan de QR Wall dienst doen als stereo luidsprekerset in een kleinere ruimtes, zoals een keuken. De QR Wall luidspreker bevat, net als de overige luidsprekers uit de QR-serie, de geavanceerde drivers waar de QR-serie om bekend staat. De mogelijkheid om tussen een directe en diffuse modus te schakelen maakt deze QR Wall nog veelzijdiger. Samen met de QR Sub vormt deze QR Wall een krachtig en compact stereo systeem.

De Gold Leaf Air Motion Tweeter

De tweeter van deze luidspreker, de fascia plate, is gefabriceerd uit één stuk Aerospace Grade Aluminum. Daarnaast is de tweeter met uiterste precisie afgewerkt, geglasstraald en geborsteld waarna deze is geanodiseerd in een fraaie Tungsten Titanium grijze kleur. De Gold Leaf Air Motion Tweeter beschikt over een roze-gouden verspreidende gaas, die fungeert als een S-stop filter. Dit zorgt ervoor dat sisklanken nauwkeurig worden gecontroleerd.

Pure Piston Dual Magnet Bass Driver

De nieuwe Audiovector luidspreker drivers zijn in staat om over verschillende octaven binnen het frequentiebereik geluid weer te geven zonder enige vervorming. Dit resulteert in muziek die warm, precies en gedetailleerd klinkt, alsook dynamisch en muzikaal.

Hoogte (cm) 30,8 Breedte (cm) 19 Diepte (cm) 9,5 Frequentiebereik 55 – 45.000 Hz Gevoeligheid (8 ohm) 86 dB Impedantie 4 ohm Type speaker 2-weg
Maak een afspraak in onze showroom
Advies of meer informatie nodig?

Neem contact met ons op en vraag advies aan één van onze specialisten. Ontdek welk product het beste past bij jou.

Gegevens en specificaties
Meer informatie over de Audiovector QR Wall | Black Piano?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Extra informatie

Merk

Audiovector

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Wandluidspreker

Audiovector QR Wall | Black Piano

750,00

per stuk
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.