Wandluidspreker

Audiovector QR Wall | White Silk

750,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Productafbeelding in een situatie

Audiovector

QR Wall
Wandluidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Maak een afspraak in onze showroom:

Beschrijving

QR Wall, de nieuwe perfecte rear luidspreker voor surround systemen

De Audiovector QR Wall is een fraaie, compacte luidspreker voor aan de muur. Deze luidspreker is eveneens te gebruiken als zij- of achterluidspreker in een surround systeem. Daarnaast kan de QR Wall dienst doen als stereo luidsprekerset in een kleinere ruimtes, zoals een keuken. De QR Wall luidspreker bevat, net als de overige luidsprekers uit de QR-serie, de geavanceerde drivers waar de QR-serie om bekend staat. De mogelijkheid om tussen een directe en diffuse modus te schakelen maakt deze QR Wall nog veelzijdiger. Samen met de QR Sub vormt deze QR Wall een krachtig en compact stereo systeem.

De Gold Leaf Air Motion Tweeter

De tweeter van deze luidspreker, de fascia plate, is gefabriceerd uit één stuk Aerospace Grade Aluminum. Daarnaast is de tweeter met uiterste precisie afgewerkt, geglasstraald en geborsteld waarna deze is geanodiseerd in een fraaie Tungsten Titanium grijze kleur. De Gold Leaf Air Motion Tweeter beschikt over een roze-gouden verspreidende gaas, die fungeert als een S-stop filter. Dit zorgt ervoor dat sisklanken nauwkeurig worden gecontroleerd.

Pure Piston Dual Magnet Bass Driver

De nieuwe Audiovector luidspreker drivers zijn in staat om over verschillende octaven binnen het frequentiebereik geluid weer te geven zonder enige vervorming. Dit resulteert in muziek die warm, precies en gedetailleerd klinkt, alsook dynamisch en muzikaal.

Hoogte (cm) 30,8 Breedte (cm) 19 Diepte (cm) 9,5 Frequentiebereik 55 – 45.000 Hz Gevoeligheid (8 ohm) 86 dB Impedantie 4 ohm Type speaker 2-weg
Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Audiovector

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Wandluidspreker

Audiovector QR Wall | White Silk

750,00

per stuk
Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Audiovector QR Wall | White Silk?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door