Ultra HD, 4K OLED, v2 2020

Loewe Bild 3.65 OLED v2

2.999,00

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Ultra HD, 4K OLED, v2 2020

Loewe Bild 3.65 OLED v2

2.999,00

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Loewe Bild 3.65 OLED v2

Krachtige 2 x 40 watt muziekvermogen, een geïntegreerde stereo systeem met gesloten Bass Reflexbox garanderen levendige, krachtig geluid. Zuiver en helder. Een Ultra High Definition scherm (4K UHD) en Edge LED backlights bieden haarscherpe details, perfect contrast en absolute helderheid – fascinerend heldere beelden, zelfs bij snelle bewegingen, bijvoorbeeld met sport of actiescenes.

De nieuwe UltraHD-productlijn Loewe bild 3 is de snelste bij het zappen. Hiermee heeft u steeds een perfect overzicht van de programma’s op andere zenders wanneer de speelfilm door reclame wordt onderbroken. Zeer snel schakelen met Loewe Instant Channel Zapping betekent een maximaal bedieningscomfort. Bij de materiaalkeuze en de verwerking kiest Loewe enkel het beste. De soundbar is uitgevoerd in Kvadrat stof. De voor-en achterkant van de Loewe bild 3 hebben beiden een elegant uiterlijk, ideaal om vrijstaand in de kamer te worden opgesteld.
De nieuwe Loewe bild 3 overtuigt bovendien met verborgen aansluitingen en intelligente kabelgeleiding.

Vandaag biedt de Loewe een geluidskwaliteit dat kan aansluiten bij veel HiFi-systemen en sommigen zelfs de loef afsteekt. Luidsprekers van twee maal 40 watt genereren een akoestisch vermogen tot 90 dB. De lange, rechthoekige luidspreker onder het beeldscherm is niet alleen 300 procent krachtiger dan het geluid bij andere TV-toestellen. Het geluid wordt ook veel fijner en preciezer weergegeven dan met de gebruikelijke smalle, ovalen luidsprekers. Bij Loewe is perfect geluid direct ingebouwd.

Het hoogst aantal Hertz? Fabrikanten roepen vandaag om het hardst dat zij het hoogst aantal Hertz bieden. Onbelangrijk. Wat echt telt is het resultaat. Het Ultra-High-Definition-display van de Loewe bild 3 biedt een vier keer hogere resolutie dan de klassieke Full-HD-toestellen. Dit is echter pas een nuttige innovatie wanneer u het echt kunt gebruiken! Foto’s of video’s in Ultra-HD kwaliteit worden via HDMI, USB-stick of van uw thuisnetwerk prachtig weergegeven. Het meeste beeldmateriaal dat we vandaag te zien krijgen voldoet nog niet aan de nieuwe standaard. Programma’s worden doorgaans nog niet gefilmd met Ultra HD-camera’s. Daarom worden de beelden opgewaardeerd zodat u kunt genieten van de Ultra-HD-kwaliteit.

Het Loewe Ultra HD Scaling Algoritme zorgt voor een upscaling van de momenteel beschikbare 1.920 x 1.080 pixels naar maar liefst 3.840 x 2.160 pixels en dat betrouwbaar en loepzuiver voor zichtbaar meer details en scherpte ook bij Full-HD programma’s.

Loewe

Bartels is al meer dan 50 jaar officieel Loewe dealer. U wilt de beste beeld- en geluidskwaliteit, het grootste bedieningsgemak en een oogstrelend design; dat kan Loewe u bieden! Loewe staat al jaren bekend om systemen van hoge kwaliteit. Loewe is een Duitse electronica fabrikant die is opgericht in 1923 in Berlijn. Tegenwoordig is het bedrijf gevestigd in Kronach. Loewe heeft naast de nieuwste Led TV’s ook een ruim assortiment in HiFi systemen, Blu-ray spelers, Portable Audio en Domotica voor uw woning of bedrijf. De producten van het Duitse Loewe zijn natuurlijk ook bekend om hun gebruiksgemak

Loewe Brochure 2020/2021 – Winter (verlengd tot en met 28 februari 2021)

 

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 3999 kg
Merk

Loewe

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Schermtype

OLED

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Beeldformaat

65 inch (165 cm)

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een nieuwe installatie.

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route