Menu

Marantz CD6007 CD-speler

Marantz CD6007 CD-speler (zwart)

499,00

Prijs per stuk

Marantz CD6007 CD-speler

Marantz CD6007 CD-speler (zwart)

499,00

Prijs per stuk

De zorgvuldig afgestemde CD6007 cd-speler is de verbeterde versie van de bekroonde CD6006 en biedt nog meer speciaal geselecteerde componenten en een verbeterd circuitontwerp. De stevige voetjes zorgen voor nog minder trillingen en de grote, stille voeding levert stroom aan het digitale en analoge circuit van de speler. De nieuwe, hoogwaardige AK4490 DAC en twee selecteerbare filteropties zetten digitale signalen om in analoge signalen die vervolgens naar de vergulde gesynchroniseerde uitgangen worden gestuurd via de door Marantz zelf ontwikkelde kleine signaalversterker, de HDAM-SA2. Daarnaast hebben we een afstandsbediening toegevoegd, waarmee ook de PM6007-versterker kan worden bediend. De CD6007 is voorzien van een nieuwe, geavanceerde koptelefoonversterker met een sterkteregeling voor gebruik in combinatie met een breed scala aan koptelefoons.

  • Ondersteunt al uw favoriete bestanden: Speel al uw muziekbestanden af via de USB-poort aan de voorzijde, zoals: WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC HD, ALAC, AIFF en DSD bestanden.
  • Kraakheldere geluidskwaliteit van alle bronnen: Hoogwaardige AK4490 D/A-conversie, ideaal voor hoge resolutie-bestanden..
  • Geoptimaliseerde audioweergave: Twee selecteerbare digitale filters om digitale muziekinhoud te optimaliseren.
  • Ontwikkeld voor uw geluid: Optimale geluidsafstemming met zorgvuldig geselecteerde componenten.
  • Hoge geluidskwaliteit, zelfs via moeilijke koptelefoons: Volledig afzonderlijke koptelefoonversterker met HDAM-SA2, sterkteregeling en een automatische uitschakelfunctie.
  • Voorkomt interferentie voor optimale geluidszuiverheid: De dubbelgelaagde bodemplaat en massieve voetjes zorgen voor een helderder en completer geluid.
  • Beste versterkeraansluiting: Vergulde L/R/Coax-uitgang voor een sterke, continue verbinding met uw versterker.
  • Eenvoudig in gebruik: Bedien de Marantz cd-speler, versterker en netwerkspeler met de systeemafstandsbediening.

Bekijk hier alle specificaties

Specificaties

Extra informatie

Merk

Marantz

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route