Menu

Marantz Model 30 + SACD 30n (Black)

Marantz Bundel

6.249,00
Categorieën: ,

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Marantz Model 30 (Zwart)

MODEL 30 is geboren uit de aandacht voor detail en passie voor muziek van Marantz ingenieurs. Hij biedt het geluid waar u van houdt voor de muziek die u koestert.

• Nauwkeurig afgesteld door de Marantz Sound Masters gedurende honderden luisteruren
• Voorzien van unieke Marantz HDAM-SA3 Technologie-waarmee elke bron moeiteloos wordt weergegeven
• Op kleur afgestemde en geselecteerde materialen vormen het chassis en het bedieningspaneel

Geïntegreerde Stereo Versterker

Geniet van het muzikaalste geluid met deze meesterlijke versterker. De speciaal ontworpen HDAM levert uitzonderlijke details en indrukwekkende muzikaliteit voor iedere muziekstijl.

Een hoogstandje op het gebied van audio-architectuur

Voorzien van een tweefasenontwerp voor minimale interferentie en de unieke HDAM-technologie van Marantz voor signaalzuiverheid. Het eindresultaat is een ongekende geluidskwaliteit.

Ongekende geluidsafstemming

De MODEL 30 bouwt voort op de alom bekende, uitzonderlijke versterkers van Marantz. Getuned door de Sound Master van Marantz die bij het ontwerpen van de versterker gebruik maakte van zijn passie, ervaring en uitzonderlijke gehoor.

Het muzikaalste, nauwkeurigste en gedetailleerdste geluid

De versterker is uitgerust met zijn eigen discrete printplaat, de Hyper-Dynamic Amplifier Module (HDAM).

Marantz Musical Premium Phono EQ

De Phono EQ-trap in de MODEL 30 is ontworpen om een optimale geluidskwaliteit te leveren door het signaalpad te vereenvoudigen. Dit is cruciaal gezien de delicate aard van phono-signalen. De stereo versterker kan worden gebruikt met zowel ‘Moving Magnet’ als ‘Moving Coil’ cartridges met lage output, dankzij een ingebouwde MC Head versterker.

MC / MM phono-ingang impedantieselectie

Om de geluidsprestaties te optimaliseren bij het gebruik van een moving coil (MC) of magnetic moving (MM) cartridge en om zoveel mogelijk in te spelen op alle configuraties, kunt u op de MODEL 30 de ingangsimpedantie selecteren.

  • 443 x 431 x 130 mm
  • 14,8 kg

Meer informatie

Los product

Marantz SACD 30n (Zwart)

De Marantz SACD 30n is de perfecte digitale speler die het Meest Muzikale Geluid tot leven brengt voor CD, SACD, Hi-Res audiobestanden en gestreamde muziekdiensten.

• Unieke Marantz Musical Mastering (MMM) vervangt een conventionele DAC om verbazingwekkend bereik en dynamiek te leveren

• Speciaal ontworpen voor de MODEL 30

• Geluidsarme voorversterker en speciale hoofdtelefoonversterker

• HEOS® Built-in voor moeiteloos draadloos streamen van uw favoriete dienst of uw eigen collectie

Digitale bronspeler met prachtig geluid voor cd’s, SACD’s, hoge resolutie bestanden en meerdere streamingdiensten.

De SACD 30n voldoet aan alle eisen van de moderne audiofiel die een grote digitale muziekcollectie wil combineren met de bekende online muziekdiensten. De SACD 30n is een combinatie van een klassieke premium SA-CD/cd-speler met een moderne hub/voorversterker voor digitale bronnen. Hij speelt hoge resolutie bestanden, zoals FLAC HD en DSD af van uw thuisnetwerk, lokale USB-opslag en online bronnen, zoals streamingdiensten en internetradio. Hij is voorzien van HEOS streaming, spraak- en multiroomondersteuning en DAC-functionaliteit, evenals Apple AirPlay 2 en Bluetooth-integratie. De SACD 30n is toekomstbestendig en geschikt voor bestandsformaten tot wel 11,2 Mhz quad-DSD en 384 kHz/32 bits PCM via USB-B/USD-DAC.

SACD-speler

De kern van de SACD30 is een compleet nieuw SACDM-3L transportmechanisme dat uitsluitend gemaakt is om SA-CD’s, cd’s en muziek op data-cd’s optimaal tot hun recht te laten komen. Dit nieuwe mechanisme belooft een uitzonderlijke geluidskwaliteit van conventionele cd’s en SACD’s. Als de SACD/cd-bron niet in gebruik is, wordt de voeding voor het schijfstation uitgeschakeld om ruis en interferentie te voorkomen.

Ontworpen voor schitterende luistersessies

De SACD 30 is gebaseerd op zijn eigen discrete printplaat, de Hyper-Dynamic Amplifier Module of HDAM. De HDAM-technologie van Marantz bestaat uit honderden losse onderdelen op maat, in plaats van een kant-en-klare oplossing. Hierdoor overtreft hij standaard geïntegreerde circuits en biedt u de unieke muzikaliteit die u van Marantz gewend bent.

De voorversterker met weinig ruis en speciale koptelefoonversterker bieden het Marantz-geluid, ongeacht de manier waarop u luistert.

Met passie getuned

Urenlange soundmaster tuning verzekert het detail en de muzikaliteit die Marantz kenmerkt

HEOS multiroom

Geniet van muziek van Spotify, Deezer, TIDAL of uw eigen collectie.

De complete digitale muziekspeler

De SACD 30n voldoet aan alle eisen van de moderne audiofiel die een grote digitale muziekcollectie wil combineren met de bekende online muziekdiensten.

  • Uitgangen: 1x Variabel, 1x Fixed, 1x Coax, 1x Optisch
  • USB-B DSD-audiostreaming (DoP): DSD2.8 / DSD5.6 / DSD11.2
  • 130 x 443 x 424 mm
  • 13,5 kg

Meer info op de website van Marantz

Los product

Extra informatie

Merk

Marantz

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Artikelnummer:

4951035072509-2


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.